Πασίγνωστος παρουσιαστής αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του

Τα είπε και ξαλάφρωσε…

Ο Anderson Cooper είναι ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές στην Αμερική. Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονταν διάφορα για την προσωπική του ζωή και τη σεξουαλικότητά του, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει δώσει ποτέ απαντήσεις.

Τη Δευτέρα λοιπόν ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του αποφάσισε να μιλήσει για όλα όσα ακούγονταν για το πρόσωπό του.

«Η αλήθεια είναι ό��ι είμαι gay. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και είναι περήφανος», είπε.

Όπως υποστήριξε αποφάσισε να μιλήσει για κάτι τόσο προσωπικό γιατί «η παλίρροια της ιστορίας μεγαλώνει μόνο όταν οι άνθρωποι αποκαλύπτουν πλήρως τους εαυτούς τους».

Μάλιστα όπως είπε κίνητρο για να μιλήσει για την προσωπική του ζωή ήταν η απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλόφιλων, προσθέτοντας ότι ελπίζει μ’ αυτό τον τρόπο να γίνει παράδειγμα και να σταματήσει ο εκφοβισμός σε βάρος των gay.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι gay, πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι και είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Πάντα ήμουν ειλικρινής γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής μου με τους φίλους μου, της οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου. Σε έναν τέλειο κόσμο δεν πιστεύω ότι θα αφορούσε κανέναν άλλο, όμως πιστεύω ότι ��ξίζει να αντισταθούμε και να μετρήσει ο λόγος μας. Δεν είμαι ακτιβιστής, αλλά είμαι άνθρωπος και δεν το θυσιάζω για να είμαι δημοσιογράφος», είπε.

Ο παρουσιαστής μάλιστα στη συνέντευξή του επέμεινε ότι όλο αυτό τον καιρό δεν προσπάθησε να κρύψει τίποτα.

«Κατάλαβα ότι με το να μένω σιωπηλός για συγκεκριμένες πτυχές της ζωής μου για τόσο καιρό έδωσα τη λανθασμένη εντύπωση ότι θέλω να κρύψω κάτι, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άβολα, ντροπή ή ακόμα και φόβο. Αυτό με στεναχωρεί γιατί απλά δεν είναι αλήθεια», είπε.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, δεκάδες ήταν οι celebrities που συνεχάρησαν τον Anderson Cooper μέσω Twitter, ανάμεσά τους η Ellen DeGeneres και η Joan Rivers.

Ο Cooper εδώ και χρόνια έχει δεσμό με τον Benjamin Maisani που είναι ιδιοκτήτης μπαρ στο Μανχάταν. Οι δυο τους μάλιστα συγκατοικούν σε ένα διαμέρισμα στο Greenwich Village.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top