Γ. Παπαδακης: «Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ του χρόνου»

«Τα όμορφα πράγματα έχουν κι ένα τέλος»

Μελαγχολικό ήταν το ξεκίνημα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος την Παρασκευή θα μας ευχηθεί καλό καλοκαίρι, χωρίς όμως να γνωρίζει ακόμα και ο ίδιος αν θα μας πει «εις το επανιδείν»…

Όπως έγραψε αποκλειστικά και το star.gr, τ�� συμβόλαιο του παρουσιαστή έχει λήξει και ο ίδιος δεν ξέρει καθόλου τι θα γίνει του χρόνου με την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Σήμερα λοιπόν είπε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τις αγωνίες και το άγχος του.

«Εμείς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαστε εδώ. Για λίγες μέρες εγώ γιατί μετά θα φύγω για καλοκαίρι, τα παιδιά θα μείνουν εδώ. Εμείς δεν ξέρουμε αν θα’ μαστε εδώ. Δεν έχει σημασία, η ζωή προχωράει, συνεχίζεται και τα όμορφα πράγματα έχουν κάποια στιγμή και μία αρχή και ένα τέλος», είπε ο παρουσιαστής.

Συνέχισε μάλιστα στο ίδιο πνεύμα, με τους συνεργάτες του να έχουν σκυμμένο το κεφάλι και να μην λένε πολλά.

«Μπορεί να ξεκίνησαν το 1988, αλλά μπορεί να τελειώσουν το 2012. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη μία πλευρά, εξαρτάται και από τη�� άλλη. Άλλωστε το σημαντικό για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση δεν είναι η δική τους ιστορία και οι δικές τους ειδήσεις, αλλά οι ειδήσεις τις οποίες μπορούν να εκμαιεύσουν, τις ειδήσεις που μπορούν να αξιολογήσουν σωστά κι αυτό θα κάνουμε κι εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή που θα είμαστε εδώ», είπε.

Μάλιστα τη σημερινή εκπομπή θέλησε να την αφιερώσει στη σύζυγό του, το «στήριγμά» του όπως είπε.

«Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή εκπομπή στην Τίνα. Να το κάνω; Έτσι γουστάρω και θα το κάνω. Θέλω να την αφιερώσω στη γυναίκα μου, το καμάρι μου και το στήριγμα της ζωής μου. Γουστάρω κι έτσι αισθάνομαι και έτσι θέλω να το κάνω», τόνισε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top