Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά

«Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα», δηλώνει ο Serhan Yavas

Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά

Το ότι θέλει να επισκεφθεί την Ελλάδα αλλά και να παίξει σε ελληνική σειρά αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Serhan Yavas, ο Τούρκος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μοιραίος Έρωτας» του Mega υποδυόμενος τον Χαρούν!

«Αν και τόσο κοντά με την Τουρκία, δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Έχετε σπουδαίο αρχαίο πολιτισμό και πολύ πλούσια πολιτιστική κληρονομιά… Θα ήθελα πολύ να επισκεφθώ την Ελλάδα και μάλιστα σύντομα», δηλώνει ο γοητευτικός πρωταγωνιστής, παινεύοντας παράλληλα τις παραλίες και την γεωγραφική θέση της χώρας μας.

Ο τουρισμός δεν του φτάνει, όμως, του Serhan, ο οποίος θα ήθελε να πάρει μέρος σε μια ελληνική παραγωγή: «θα ήθελα να κάνω καριέρα και πέρα των τουρκικών συνόρων. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, αν έρθει ένα εντυπωσιακό σενάριο, εννοείται πως θα το τολμούσα. Επίσης, θα μου άρεσε πολύ το ενδεχόμενο να παίξω σε μια ελληνική σειρά».

Όσο για την επιτυχία που σημειώνει ο «Μοιραίος Έρωτας»;
Ο ίδιος την αποδίδει στο ότι το σενάριο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, η οποία τον συγκίνησε αμέσως μόλις το διάβασε, αλλά και στους καλούς ηθοποιούς που απαρτζίουν το καστ!

Δείτε απόσπαμα από την σειρά με τον Serhan Yavas

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top