Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη on air

Γιατί ο παρουσιαστής είπε «να πάρει ο δι***ος να πάρει»

Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη on air

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από ένα φαρμακείο του Πειραιά προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει τα φάρμακα του.

Ο κόσμος περίμενε σε μια τεράστια ουρά και με προτεραιότητα περίμενε υπομονετικά προκειμένου να μπει στο φαρμακείο.

«Το πρόβλημα είναι να διατηρούν αυτοί οι άνθρωποι την ουρά μην τρελαθώ; το πρόβλημα είναι να τους βάλει ο φαρμακοποιός σε τάξη και να συμπεριφέρονται κοσμίως»; είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που ήρθαν από τα βόρεια προάστια, την Νέα Ιωνία με αποκορύφωμα έναν ηλικιωμένο κύριο που ήρθε από τη Λέρο. Τότε ο παρουσιαστής είπε με θυμό «κι εσείς μου λέτε πως θα σώσουμε την Ελλάδα; Μήπως πρώτα να σώσουμε τον άνθρωπο; Να σώσουμε πρώτα αυτούς; Δεν ξέρω αν αυτό είναι μια λαϊκίστικη κορώνα που ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά είναι πραγματικότητα. Εγώ αρνούμαι να μπαίνω σε συζήτηση τι θα γίνει μετά από έξι μήνες στην Ελλάδα, όταν κάποιοι από αυτούς δεν ζουν γιατί δεν έχουν το φάρμακο τους» …

Στη συνέχεια υψώνοντας τον τόνο της φωνής του δήλωσε «έχετε ή δεν έχετε φάρμακα; Πείτε το στον κόσμο!!!Το μικρόφωνο είναι η έσχατη λύση για να τους αναγκάσουμε να μιλήσουν να πάρει ο δ***λος να πάρει»!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top