Άφησε το παγωτό ξυλάκι για να δώσει… φιλάκι στην καλή του ο Αρναούτογλου

Τρυφερά ενσταντανέ στη Χώρα της Νάξου

Άφησε το παγωτό ξυλάκι για να δώσει… φιλάκι στην καλή του ο Αρναούτογλου
Στη Νάξο βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι εκεί θα περάσει όλες τις καλοκαιρινές του διακοπές, αφού έκανε ένα μεγάλο επιχειρηματικό βήμα και άνοιξε τ�� δικό του beach bar στον Άγιο Προκόπιο.

Την προηγούμενη Κυριακή μάλιστα, μαζί με τον συνέταιρό του Μιχάλη Μαθιάσο, πραγματοποίησαν ένα απογευματινό πάρτι στο χώρο, όπου τραγούδησε ο TUS.

Ο Γρηγόρης ήταν άνετος, χαλαρός και φιλικός με τους θαμώνες του μπαρ και απολάμβανε τα κοκτέιλ του αστειευόμενος με φίλους και συνεργάτες.

Στο νησί όμως ο Γρηγόρης βρήκε και τον έρωτα τον οποίο δεν κρύβει καθόλου.

Ο φωτογραφικός φακός τον… «συνέλαβε» στη Χώρα της Νάξου, αγκαλιά με τη νέα του αγαπημένη, Κατερίνα με την οποία είναι μαζί εδώ και δύο μήνες.

Η Κατερίνα μένει μόνιμα στη Νάξο και έχει μαζί με την αδελφή ένα κέντρο αισθητικής.

Ο δε Γρηγόρης έχει δαγκώσει τόσο πολύ τη λαμαρίνα που δε δίστασε να αφήσει το… ξυλάκι παγωτό που έτρωγε και να πνίξει την καλή του στα φιλιά.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει νοικιάσει μια βίλα με πισίνα στην περιοχή Στελίδα, όπου μένει μαζί με την Κατερίνα, η οποία είναι πολύ καλή νοικοκυρά και τον φροντίζει απίστευτα. Μάλιστα μετά το πάρτι της Κυριακής, οι δυο τους επέστρεψαν στη βίλα και δεν βγήκαν μέχρι την επόμενη μέρα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top