Στις 21:30 η πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Πώς θα δώσουν τη μάχη της κάλπης τα κανάλια;

Στις 21:30 η πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος
Κορυφώνεται την Κυριακή η εκλογική αναμέτρηση και τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν προετοιμαστεί για να καλύψουν τις κρισιμότερες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα μεταδώσουν γύρω στις 10:00 μια πρώτη πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ μετά τις 20:00 θα μεταδοθεί το αποτέλεσμα του exit poll.

Το MEGA θα ξεκινήσει τον εκλογικό μαραθώνιο από τις 07: 00 με τους Ι. Χασαπόπουλο και Μ. Αναγνωστάκη, ενώ στις 10:00 τη σκυτάλη παίρνουν ο Δ. Καμπουράκης και ο Γ. Οικονομέας. Στις 18:15 ξεκινά η εκπομπή λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Π. Τσίμα, ενώ στις 19:00 ο Η. Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει το exit poll μαζί με τον πρόεδρο της GPO, Τ. Θεοδωρικάκο.

Η NET μπαίνει στη μάχη από τις έξι το πρωί με τον Κ. Αρβανίτη και τη Μ. Κατσίμη, ενώ στις 18:00 ξεκινά ο μαραθώνιος των αποτελεσμάτων με την Έλλη Στάη, τον Γ. Πολίτη και τον Ν. Φελέκη.

Στις 18:00 επίσης ξεκινά η εκλογική εκπομπή και του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη και τον Σ. Λιαρέλλη, ενώ το exit poll θα αναλύσει ο Στρ. Φαναράς, της Metron Analysis.

Στον ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ θα συντονίζει τη συζήτηση, έχοντας μαζί του το Δ. Βερύκιο, τον Μπ. Παπαπαναγιώτου, τη Γ. Παπαδάκου και τους Ν. Μάνεση, Μ. Νικόλτσιου και Ε. Αλεβίζου. Το exit poll θα αναλύσει ο διευθύνων σύμβουλος της Marc Θ. Γεράκης.

Στον ΣΚΑΪ τέλος τον μαραθώνιο θα ξεκινήσει στις 18:00 η Σία Κοσιώνη, ενώ στο στούντιο θα βρίσκεται ο εκλογικός αναλυτής Γ. Μαυρής. Στις 10:30 τη σκυτάλη παίρνει ο Ν. Ευαγγελάτος με τους Α. Παπαχελά, Μπ. Παπαδημητρίου, Α. Πορτοσάλτε και Κ. Ακριβοπούλου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top