Α. Κωστάλας: «Το λάθος με τον Beckham δεν το έκανα εγώ, αλλά η ολυμπιακή επιτροπή»

Πω, πω καρφί!!!!

Όλοι θυμόμαστε τη γκάφα που έκανε ο Αλέξης Κωστάλας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, όταν αποκάλεσε «Sir» τον David Beckham χωρίς να είναι. Τώρα ο παρο��σιαστής, μιλώντας στο STAR δίνει τη δική του απάντηση για το ατυχές συμβάν.

«Δεν έγινε κατά λάθος. Το επίσημο κείμενο της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής τον έλεγε “sir” οπότε εγώ τον είπα “sir” δεν μπορούσα εγώ να αλλάξω το κείμενο», είπε όλο νόημα.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει αδικημένος που τα πυρά έπεσαν πάνω του.

«Δεν θεωρώ ότι αδικήθηκα. Νομίζω ότι ήταν φυσικό να το σχολιάσουν. Τι έπρεπε να κάνω; Να πάρω τηλέφωνο και να πω ότι δεν έφταιγα εγώ;», είπε.

Πάντως όπως είπε σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για να πάρει τον τίτλο του “Sir” ο David Beckham, οπότε το ξεκίνημα μπορεί να το οφείλει σε ένα λάθος που έγινε στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τέλος στο Dancing With the Stars, ο κ. Κωστάλας επανέλαβε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι ότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 το Dancing θα βγει τον Οκτώβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top