Ελένη Μενεγάκη: Πως γυρίζονται οι τσόντες;

Οι απορίες της παρουσιάστριας για τον «φλάφερ»…

Η Ελένη Μενεγάκη χθες βράδυ παρακολουθούσε Λάκη Λαζόπουλο και της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μια λέξη που άκουσε δια στόματος Χρύσας Ρώπα.

Η παρουσιάστρια είπε πως «εγώ έμαθα μια καινούργια λέξη χθες. Φλάφερ, φλάφυ, φλούφλης δε θυμάμαι. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτός ο ρόλος στις ταινίες ερω��ικού περιεχομένου, τις ακατάλληλες δια ανηλίκων, ανηλίκους, λύκοι καταβαίνετε..αλλά είπαμε εδώ είναι ένα μεγάλο σχολείο! Εξακολουθούμε να μαθαίνουμε».

Στη συνέχεια ρώτησε τη δημοσιογραφική ομάδα που την πλαισιώνει «θέλω με το χέρι στην καρδιά να μου πείτε ποιοι από εσάς ξέρατε ότι υπάρχει αυτή η θέση στις τσόντες –ακατάλληλες ταινίες; Συγνώμη η τσόντα δε λέγεται; Είπα ακατάλληλη λέξη; Αν δε λέγεται ζητώ συγνώμη. Βλέπετε πόσο προσέχω για το λέγεται και τι όχι.. Ε, δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτός ο αφανής ��όλος».

Από τους δημοσιογράφους, κάποιοι το ήξεραν και κάποιοι όχι. Η Ελένη επέμενε και ρώταγε έναν-έναν. Στη συνέχεια, αφού έμαθε πως ο φλαφερ εργάζεται πίσω από τις κάμερες των ταινιών ερωτικού περιεχομένου ρώτησε τι είναι �� φλαφλυ!Και αφού εξέφρασε όλες τις απορίες της είπα να κλείσει με κάτι... πικάντικο!

Οι δημοσιογράφοι της είπαν πως η ταινία μπορεί να γυρίζεται για μισή ώρα και εκείνη τους είπε «την μισή ώρα μπορούν να την γυρίσουν με διαλείμματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top