Δες: η Μενεγάκη λούζεται, ο Κανάκης πίνει γάλα και η Καγιά στα γαριδάκια!

Διαφημίσεις με τους Έλληνες σταρ… αγνώριστους!

Δες: η Μενεγάκη λούζεται, ο Κανάκης πίνει γάλα και η Καγιά στα γαριδάκια!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Φαντάζεσαι πώς ήταν η Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή ή η Ζέτα Μακρυπούλια στην εφηβεία της; Ή μήπως αναρωτιέσαι πώς θα ήταν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Ζουγανέλης με άφρο μαλλί; Το star.gr μάζεψε τις διαφημίσεις στις οποίες οι Έλληνες σταρ είναι αγνώριστοι!

Μελαχρινή και λουσμένη με συγκεκριμένο σαμπουάν ήταν η Ελένη Μενεγάκη το 1990, ενώ μία χρονιά αργότερα το ίδιο σαμπουάν, αλλά 2 σε 1, μας συνιστούσε για λαμπερά και ευκολοχτένιστα μαλλιά η Κατερίνα Λέχου. Κι αν το πρόσωπο της τότε Ελένης το αναγνωρίζεις, η ηθοποιός είναι αγνώριστη.

Μαλλιάς και… heavy metalάς ήταν το Γιάννης Ζουγανέλης, που στη συνέχεια βέβαια έβαζε άφρο περούκα και μας συνιστούσε να μην χτυπιόμαστε άδικα, κάτι που στο τέλος της διαφήμισης έκανε και με το «κανονικό» του μαλλί!

Στα 16 της και με σγουρό μαλλί άρχισε να τρώει τυρογαριδάκια η Βίκυ Καγιά, με έναν μελαχρινό νεαρό να την βλέπει και να «παθαίνει»! Ποιός είναι; Ο Σπύρος Πώρος!
Αγνώριστη και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πρωταγωνίστησε με την Μυρτώ Πισπίνη (την θυμάσαι από το «Καλημέρα Ζωή») στην διαφήμιση μαλακτικού. Με το μαλλί σαφώς πιο σκούρο, η παρουσιάστρια και ηθο��οιός υποδυόταν όλο χάρη την ικανοποιημένη από την μπουγάδα κόρη…

Ζουλού μας βγήκε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος, μαζί με την υπόλοιπη παρέα του «ΑΜΑΝ», πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση σοκολατούχου γάλακτος. Τι είπες; «Γάλα, γάλα, γάλα, κακάοοοοοοοο»!

Σε… γλυκό πειρασμό μας έβαζε και ο Παύλος Κοντογιαννίδης, μιλώντας μας για ένα γλυκό μωρό που δεν ήταν άλλο από την γνωστή σοκολάτα με ονοματεπώνυμο!

Και αυτοί δεν είναι οι μόνοι επώνυμοι που έγιναν γνωστοί μέσα από διαφημίσεις… Να σου θυμίσουμε τον Φίλιππο Σοφιανό που άνοιγε κρασιά, τον Σπύρο Παπαδόπουλο που έπαιζε ΠΡΟΠΟ, τον Γιάννη Δημαρά που ήξερε πώς να εξαφανίζει τους λεκέδες και την Λιάνα Κανέλλη που μαγείρευε κατεψυγμένα λαχανικά…

Δείτε στο βίντεο τις διαφημίσεις με τους Έλληνες σταρ αγνώριστους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top