«Πόλεμος» τηλεκριτικών – Παπαδάκη για την χειροδικία στο «Πρωινό ΑΝΤ1»

Πώς σχολίασαν το περιστατικό;

«Πόλεμος» τηλεκριτικών – Παπαδάκη για την χειροδικία στο «Πρωινό ΑΝΤ1»
Μετά τον Κωνσταντίνο Ζούλα που σε άρθρο του στην «Καθημερινή» άσκησε δριμεία κριτική στον Γιώργο Παπαδάκη για το επεισόδιο στην εκπομπή του, οι τηλεκριτικοί σχολίασαν δεόντως μέσα από τις κυριακάτικες εφημερίδες.

«Εμφυλιοπολεμικό κλίμα; Πολιτικά πάθη; Ή απλώς πολλή τηλεόραση, που σημαίνει επικράτηση μιας εικονικής πραγματικότητας στη θέση των σκληρών, αντικειμενικών συνθηκών ενός τόπου που βιώνει την πιο άγρια κρίση πολιτισμού και αξιών της ιστορίας του;», ήταν το σχόλιο της Πόπης Διαμαντάκου στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Αιχμές για τον παρουσιαστή άφησε και η Αφροδίτη Γραμμέλη: «δώστε στον τηλεοπτικό λαό φωνές, νταηλίκι, καβγά, ριάλιτι και χυδαιότητα, "φωνάζουν" πολλοί συντελεστές που στήνουν εκπομπές και τώρα δηλώνουν σοκαρισμένοι και έκπληκτοι για τα όσα συνέβησαν. Πόσοι εξ αυτών έτριβαν τα χέρια τους από ευχαρίστηση όταν σε μια "νεκρή" τηλεοπτική περίοδο τα αίματα άναψαν εντελώς ανέξοδα».

Μετά την ενοχλημένη απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη στον Κωνσταντίνο Ζούλα, μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε και σχόλια για τους τηλεκριτικούς Δευτεριάτικα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top