Τούρκικη πρεμιέρα και στο Mega

Ξεκινά απόψε τις… solo εμφανίσεις της η «Sila»

Τούρκικη πρεμιέρα και στο Mega

Με δύο επεισόδια κάνει πρεμιέρα απόψε το τούρκικο σήριαλ του Mega, «Sila», που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, «απαντώντας» στις τούρκικες παραγωγές που ήδη προβάλλει ο ΑΝΤ1.

Πρωταγωνίστρια είναι η Cansu Dere που γνωρίσαμε μέσα από τον «Ezel».

Σύμφωνα με το σενάριο, η Sila είναι μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα που ζει με τους θετούς γονείς της, μία από τις φημισμένες οικογένειες της Κωνσταντινούπολης. Ξαφνικά εμφανίζεται ο βιολογικός της πατέρας, τον οποίο θεωρούσε νεκρό, ενώ μαθαίνει πως η μητέρα της είναι ετοιμοθάνατη και τελευταία της επιθυμία είναι να την δει.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως οι πραγματικοί γονείς της Sila θέλουν να την παντρέψουν με τον Αγά Μποράν, φύλαρχο στα βάθη της Ανατολίας, για να λήξει μια βεντέτα που αλλιώς θα στοίχιζε τη ζωή του αδελφού της ή την πρόωρη ενηλικίωση της δωδεκάχρονης αδελφής της, η οποία θα αναγκαζόταν να παντρευτεί η ίδια τον Αγά.

Η πρωταγωνίστρια πηγαίνει στη μητέρα της, γνωρίζει τα αδέρφια της και αποφασίζει να μείνει για να γιορτάσει τον γάμο του αδερφού της με την αδερφή του Αγά, χωρίς να ξέρει ότι ετοιμάζονται να παντρέψουν και την ίδια δια της βίας

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top