«Πακέτο» και του χρόνου η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Αίσιο τέλος στις συζητήσεις με το κανάλι της Κάντζας

«Πακέτο» και του χρόνου η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Μετά από επαφές με τα στελέχη του Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανανέωσε τη συνεργασία της για ακόμα έναν χρόνο με το κανάλι της Κάντζας. Έτσι, από τη νέα σεζόν θα βλέπουμε ξανά το «Πάμε πακέτο».

Η εκπομπή κλείνει 7χρόνια παρουσίασης στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς τόσα χρόνια έχει σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης με όποιον αντίπαλο έχει έρθει αντιμέτωπη στην prime time.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας κανονικά θα έληγε τον επόμενο μήνα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όμως συναντήθηκε με τα στελέχη του Alpha προκειμένου να μάθει το μέλλον της εκπομπής της. Αξίζει να τονίσουμε πως κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός ενδιαφέρθηκε για την εκπομπή και την παρουσιάστρια.

Οι συζητήσεις με το κανάλι της Κάντζας είχαν αίσιο τέλος. Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια δέχθηκε να μειώσει τις προσωπικές της απολαβές, ώστε να μην πειραχτούν των συνεργατών της και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας συμφώνησε με υψηλότατο στέλεχος του καναλιού πως η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά και του χρόνου. Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιο, μια τυπική διαδικασία, καθώς έχουν συμφωνήσει και οι δύο πλευρές.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείο�� δήλωσε πως «κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν και έτσι δέχτηκα τη μείωση, όπως τόσοι άλλοι εργαζόμενοι στη χώρα μας. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να συνεχίσει η εκπομπή που αγαπώ πολύ και να μην υπάρξουν κι άλλοι άνεργοι. Με την ομάδα μου δουλεύω σκληρά τόσα χρόνια και είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί του χρόνου στον Alpha».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top