Boy Band ,νικητές του «X Factor» θα γυρίσουν 3D ταινία!

Στα χνάρια των «Beatles» και των «Spice Girls»

Boy Band ,νικητές του «X Factor» θα γυρίσουν 3D ταινία!

Οι One Direction, το συγκρότημα που αναδείχθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή «X-Factor» φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα των «Beatles» και των «Spice girls» με τη διαφορά πως υπέγραψαν συμβόλαιο για την πρώτη τρισδιάστατη ταινία τους!

Αν το όνομα τους δε σας λέει τίποτα, σίγουρα θα έχετε ακούσει την τεράστια επιτυχία τους «What makes you beautiful»! Μάλιστα, στο συγκεκριμένο κομμάτι θυμίζουν έντονα και τους «Backstreet boys».

Ο 18χρονος Χάρι Στάιλς περιέγραψε το νέο τους βήμα ως μια φανταστική ευκαιρία για τους θαυμαστές τους προκειμένου να τους γνωρίσουν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά τους. Χαρακτηριστικά δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» πως «η ταινία μπορεί να είναι συναρπαστική. Θα έχετε την αίσθηση ότι τα μαλλιά μου μπαίνουν στα μάτια σας». Το συγκρότημα αποτελείται από τον 20χρονο Λούις Τόμλινσον, τον 18χρονο Λίαμ Πέιν,τον 19χρονο Ζάιν Μαλίκ και τον 18χρονο Νίαλ Χόραν.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2013. Στόχος του συγκροτήματος είναι η ταινία να σημειώσει όσο μεγάλη επιτυχία είχε το «Never say never» του Τζάστιν Μπίμπερ.

Η ημερομηνία για την πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 8 Νοεμβρίου του 2013.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top