Χριστίνα Πολίτη: «Λυπήθηκα πολύ τον Παπαδάκη που τον είδα σε αυτή την κατάσταση!»

«Ήταν πολύ κουρασμένος και εξουθενωμένος»

Χριστίνα Πολίτη: «Λυπήθηκα πολύ τον Παπαδάκη που τον είδα σε αυτή την κατάσταση!»

Μάρτυρας στη βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη ήταν η Χριστίνα Πολίτη, που είχε φτάσει νωρίτερα στο studio του «Πρωινό ΑΝΤ1» και διάβαζε περιοδικά.

Περιγράφοντας τη σκηνή στην οποία ήταν παρούσα, λέει πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, ήταν έτοιμος να εκραγεί:

«Τον είδα! Φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να εκραγεί και ότι έκανε υπομονή. Σαν να ήταν λίγο αλλού! Αυτό σε τρομάζει λίγο! Το είδα στο ένα μέτρο από τα μάτια μου! Αν δεν φορούσα το maxi το φόρεμα, μπορεί να είχα μπει κι εγώ στη μέση. Αλλά όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να κρατά ποτήρι δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν μπορείς να σηκωθείς!»

Και συμπληρώνει πως «από τότε είμαι π��γωτό για το γεγονός! Αυτά που ακούω περί τηλεθεάσεων είναι για γέλια!»

Στη συνέχεια, υποστήριξε τον Γιώργο Παπαδάκη για όσους τον κατηγορούν πως όλα τα έκανε για την τηλεθέαση, λέγοντας:

«Τον Γιώργο Παπαδάκη τον λυπήθηκα πάρα πολύ που τον είδα σε αυτή την κατάσταση!Δηλαδή ο άνθρωπος μπορεί να έχει και την καρδιά του. Μετά να δεις τι έγινε! Ένα μπουλούκι εκεί πέρα… σαν σχολείο! Είναι δυσάρεστα πράγματα αυτά. Ήταν πολύ κουρασμένος και εξουθενωμένος. Η εξουθένωση είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Για να καταλήξει πως «σιχαίνομαι τα άκρα. Όταν ακούω τις λέξεις κομμούνι και φασίστας, αυτά έχω να τ’ ακούσω από το σχολείο! Δηλαδή που ζούνε αυτοί οι άνθρωποι και τι περιμένεις; τι περιμένεις όταν βλέπεις αυτή τη γελοία σκηνή; Να ρίχνουν αεροπλανικές μπουνιές σαν τις κατίνες!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top