Πρώτος έκανε την αρχή ο Χρήστος Φερεντίνος που φόρεσε τη μπλε φανέλα με το όνομά του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην… Ελλαδάρα.
«Αφήστε τα μίση και πιάστε… τη μπάλα», είπε ο παρουσιαστής που δήλωσε κατενθουσιασμένος που ξεκινά το Euro.
Στο ίδιο πνεύμα και οι… απέναντι. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ντε που μετά τον καιρό βγήκαν και οι δύο, ασορτί φορώντας τις φανέλες με τα δικά τους ονόματα.
Μάλιστα ο Γ. Λιάγκας δε σταμάτησε να λέει στη σύζυγό του πόσο πολύ της πάει η φανέλα για να του απαντήσει εκείνη:
«Ε, φαίνεται στην προηγούμενη ζωή ήμουν καλός… ΠΟΡΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ»!!!!!!
Φυσικά η καζούρα που ακολούθησε δε λέγεται, αφού το… σαρδάμ ήταν ότι έπρεπε για να πέσει πολύ γέλιο.
Και σαν να μην έφτανε αυτή η σύμπτωση, είχαμε την απόλυτη ταύτιση και στη μαγειρική, με τον Άκη Πετρετζίκη να φτιάχνει σοκολατόπιτα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου… σοκολατοπιτάκια!!!!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.