Με τροχαίο και… Παναγιώτη Πετράκη ρίχνουν αυλαία οι «Βασιλιάδες»

Πώς τελειώνει απόψε η σειρά του Mega;

Με τροχαίο και… Παναγιώτη Πετράκη ρίχνουν αυλαία οι «Βασιλιάδες»

Τροχαίο – σοκ και Παναγιώτη Πετράκη θα έχουν απόψε οι «Βασιλιάδες», που θα αποχαιρετήσουν το κοινό για την φετινή σεζόν!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στο τελευταίο επεισόδιο η Γιούλη θα μιλήσει στον Μάρκο για όσα νιώθει, ο Μηνάς θα ξεκαθαρίσει με την Μαρίνα, η Ευγενία θα επιστρέψει μόλις μάθει για την σχέση Μάρκου – Χριστίνας και ο Αλέξης θα πειράξει την «Σακίρα» για να σαμποτάρει τον αγώνα – στοίχημα που έχει βάλει. Θύμα της παγίδας του Αλέξη θα πέσει η Νεφέλη, η οποία θα βγει βόλτα με το αμάξι και τον Λεωνίδα. Η αυλαία θα πέσει με τον νεαρό να συνέρχεται και να αντικρίζει την αγαπημένη του αναίσθητη και τραυματισμένη!

Guest με μεγάλο ρόλο θα είναι ο Παναγιώτης Πετράκης: ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Στέφανο, που θα εμφανιστεί στους «Βασιλιάδες» με μια ατζέντα και θα τους κάνει άνω – κάτω.

«Είναι ένας ρόλος που θα κρατήσει γύρω στα 20 επεισόδια. Η ατζέντα περιέχει τα εξής: η “Ελιά”, η εταιρεία με επικεφαλής ��ον Αιμίλιο, είχε καταστρέψει οικονομικά την οικογένειά του. Την κατέστρεψε οικονομικά και οδήγησε τον πατέρα του στην αυτοκτονία. Ο ίδιος θα είχε ένα λαμπρό μέλλον αλλά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε να πάρει εκδίκηση από τον Αιμίλιο», λέει περιγράφοντας τον ρόλο του ο Παναγιώτης.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο Στέφανος θα πλευρίσει την Μαρίνα για να καταφέρει τον στόχο του, ωστόσο, το πώς θα καταλήξει αυτό το love story το κράτησε μυστικό…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top