Καυγάδες π��υ έγραψαν «τηλεοπτική ιστορία» με βρισιές, κλάματα και φωνές!

Ας θυμηθούμε μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους…

Επιμέλεια:Ολγίνα Σαντίκου

Πολλοί είναι οι τηλεοπτικοί καυγάδες που έχουν μείνει στην ιστορία της…μικρής οθόνης και συζητήθηκαν από τα ελληνικά μέσα και μερικά και από τα ξένα!

Ας δούμε μερικούς:

Στο πρώτο Fame Story «έγραψε ιστορία» ο νούμερο 1 καυγάς μεταξύ Άσπας-Ελεάνας-Φωτεινής. Όπως καταλαβαίνετε, απλές καθημερινές στιγμές με φωνές, κλάματα και πολύ βρίσιμο.

Ο καυγάς νούμερο 2 που ακόμα βλέπουμε στο διαδίκτυο και γελάμε ήταν μεταξύ των Μπόκοτα-Χατζηστεφάνου. Όλα στο Fame Story έγιναν όπου ο στιλίστας αποκάλεσε δυο φορές την κριτή του talent show βλαχάρα (καλή ώρα όπως αποκάλεσαν και τη Βίκυ Σταμάτη)!

Άγριος καβγάς νούμερο 3 στο τελευταίο Big Brother ανάμεσα στον Φουκάκη και την Εβελίνα. Ο Γιάννης στενοχωρημένος από την αποχώρηση του Γιώργου είπε στην Εβελίνα πως δεν φέρθηκε σωστά στον Γιώργο. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ευτυχώς μπήκαν στην μέση οι πιο ψύχραιμοι και δεν είδαμε να βιαιοπραγούν.

Καυγάς νούμερο 4. Στις 29 Απριλίου έκανε πρεμιέρα στο κανάλι TLC το ριάλιτι "My Big Fat American Gypsy Wedding". Πρωταγωνιστές του show είναι τσιγγάνοι που ζουν στην Αμερική και... σχεδιάζουν το γάμο τους. Την παράσταση όμως έκλεψαν δυο γυναίκες που πιάστηκαν μαλλί με μαλλί και κυλίστηκαν στα πατώματα. Ίσως είναι και ο κορυφαίος όλων καυγάς που έχει γίνει σε ριάλιτι…

Καυγάς πολιτικός νούμερο 5 μεταξύ Πέτρου Τασόπουλου εναντίον Στέλιου Σταυρίδη. Τα πνεύματα άναψαν με μια αντιπαράθεση των δυο. Ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί («ανεπάγγελτοι» κλπ) και ύβρεις, ενώ λίγο έλειψε οι δύο καλεσμένοι να αρπάξουν ο ένας τον άλλον.

Και στο νούμερο 6 ο καυγάς που συζητήθηκε όσο κανένας από όλα τα πολιτικά κόμματα, τα ξένα δίκτυα και τα ελληνικά μέσα, μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης στη διάρκεια διαλόγου με καλεσμένους τη Λιάνα Κανέλλη, τη Ρένα Δούρου και τον Προκόπη Παυλόπουλο επιτέθηκε με ένα ποτήρι νερό εναντίον της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και με βρισιές και μπουνιές στη Λιάνα Κανέλλη. Ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε για να τον σταματήσει και η ροή της εκπομπής διακόπηκε προσωρινά για διαφημίσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top