Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το πρώτο μου ραντεβού με τον Θέμη κράτησε 4-5 ώρες»

«Υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τον ΑΝΤ1»

Σταματίν�� Τσιμτσιλή: «Το πρώτο μου ραντεβού με τον Θέμη κράτησε 4-5 ώρες»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη γνωριμία της με τον Θέμη Σοφό, την απουσία της από την τηλεόραση και την πιθανότητα εγκυμοσύνης της.

«Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν προξενητές με την έννοια ότι μας κανόνισαν ένα τυφλό ραντεβού με τον Θέμη, αλλά μου είχε μιλήσει η Φαίη για τον Θέμη δυο χρόνια νωρίτερα. Χαρακτηριστικά μου έλεγε πρέπει να βγεις με ένα καλό παιδί, ένα άλλο στιλ ανθρώπου που είναι για σένα»
Και συνέχισε λέγοντας «δυο χρόνια μετά ήμουν στο Κολωνάκι και είδα τον Θέμη να πίνει καφέ με τους φίλους του και λέω αυτός είναι για τον οποίο μου είχε μιλήσει η Φαίη; Στην αρχή έλεγα ότι είναι κάτι δυσπρόσιτο για μένα». Ακόμα, είπε πως το πρώτο της ραντεβού με τον Θέμη κράτησε 4-5 ώρες!

Τώρα, η Σταματίνα δηλώνει έτοιμη για να αποκτήσει ένα παιδάκι, καθώς τονίζει πως «θέλω ένα μωρό, αλλά είναι κάτι που σε αξιώνει ο Θεός. Και επειδή δεν θέλω να αγχωθώ γιατί είμαι πολύ νέα και στην αρχή της σχέσης μου, δεν μπαίνω στη διαδικασία να το προγραμματίσω. Εύχομαι να συμβεί σύντομα».

Όσον αφορά στην απουσία της από την τηλεόραση υποστηρίζει πως «μου λείπει η τηλεόραση, η ρουτίνα της δουλειάς και η άμεση επικοινωνία».

Θα δούμε τη Σταματίνα στον ΑΝΤ1;Η παρουσιάστρια δήλωσε πως «υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τον σταθμό η οποία υπήρχε από πέρυσι και φέτος με το "Dancing on ice" επισφραγίστηκε. Συγκεκριμένα πράγματα δεν έχουν κουβεντιαστεί γιατί όλα έχουν παγώσει ως τις εκλογές, όπως σε κάθε επιχείρηση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, υπάρχει μια καλή επικοινωνία που μπορεί ενδεχομένως να γίνει πρόταση».

Θα ήθελε να πάει στο Πρωινό του Mega; Η Σταματίνα δηλώνει πως «δεν το έχω σκεφτεί και θεωρώ πως η Φαίη έχει χαράξει μια δική της πορεία και είναι με μια ομάδα πολύ καλή».

Η φιλία της με τη Φαίη Σκορδά δε την εμποδίζει από το να είναι αντίπαλες, καθώς ισχυρίζεται ότι «αν ήταν μια καλή πρόταση θα την απέρριπτα για να μην είμαι απέναντι στη φίλη μου; Άλλο η φιλία και άλλο η δουλειά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top