Επίθεση σε δημοσιογράφο στο κέντρο της Αθήνας

Άγνωστοι οι δράστες και τα κίνητρα

Επίθεση σε δημοσιογράφο στο κέντρο της Αθήνας

Επίθεση από 20 αγνώστους δέχθηκε την περασμένη Τρίτη δημοσιογράφος της Jerusalem Post στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο δημοσιογράφος Τζιλ Σέφερ βρισκόταν στην Αθήνα για να κάνει ένα ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή. Την περασμένη Τρίτη βρισκόταν στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου, όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν 20 κρανοφόροι πάνω σε μηχανάκια.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν τυχερός που δεν τραυματίστηκε πιο σοβαρά, ενώ δεν γνωρίζει την πολιτική ταυτότητα των δραστών.

“Στο κέντρο της Αθήνας τόσο συχνά παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Όταν είδα την κακία από την επίθεση στους ανθρώπους έξω από το μουσείο χρησιμοποιώντας κλομπ και μπαστούνια, έκανα το καθήκον μου σαν δημοσιογράφος και τραβούσα φωτογραφίες. Αυτή η χώρα διανύει μια δύσκολη στιγμή. Σαφώς, υπάρχει πρόβλημα, όταν η βία του όχλου μπορεί να ξεσπάσει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι τουρίστες και οι δημοσιογράφοι, από το κύμα της βίας στους δρόμους”, δήλωσε ο δημοσιογράφος.


Η εφημερίδα πάντως εικάζει ότι μπορεί να ήταν αναρχικοί σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ που κυνηγούσαν εμπόρους ναρκωτικών και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top