Περιοδικό «Crash»: «Στις 17 Ιουνίου βγάλτε γλώσσα στο φόβο»

Το εξώφυλλο και τα θέματα του περιοδικού που κυκλοφορεί αύριο

Περιοδικό «Crash»: «Στις 17 Ιουνίου βγάλτε γλώσσα στο φόβο»
«Στις 17 Ιουνίου βγάλτε γλώσσα στο φόβο» παροτρύνει το περιοδικό «Crash», που κυκλοφορεί αύριο, Παρασκευή.

Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν ένα αποκαλυπτικό τρίωρο τετ-α-τετ του Γιώργου Τράγκα με τον Αλέξη Τσίπρα που δίνει απαντήσεις σε όλα, άρθρο – παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και συνεντεύξεις των κ.κ. Καμμένου, Μιχαλολιάκου και Κουβέλη για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Επίσης, το «Crash» αποκαλύπτει την απίστευτη ιστορία του γύπα-κερδοσκόπου που μας έφαγε τα 463 εκατομμύρια με το ομόλογο, ποιοι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί συντάχτηκαν με την γερμανική γραμμή και είπαν «ναι» στην πληρωμή του, τον καταλυτικό ρόλο του Λουκά Παπαδήμου και τους αποκαλυπτικούς διαλόγους στο Προεδρικό Μέγαρο. Ακόμα, σκιές για συμβόλαια θανάτου στο ημερολόγιο του Άκη, τα ένοχα μυστικά της Black Rock και η σημαδεμένη τράπουλα για τα δάνεια της διαπλοκής, ο «ιστορικός συμβιβασμός» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τη Siemens.

Τέλος, το «Crash» αποκαλύπτει την JP Morgan, την τράπεζα που επί 40 χρόνια έκανε κουμάντο στο ελληνικό Χρηματιστήριο και τι «έδενε» για 4 δεκαετίες τους Παπανδρέου με τον Καντάφι, ενώ φιλοξενεί την κραυγή αγωνίας των 13000 και πλέον εξαπατημένων ομολογιούχων και αποκλειστική συνέντευξη του Ερίκ Τουσέν, του ανθρώπου που έδιωξε τοκογλύφους και ΔΝΤ από τον Ισημερινό, υπό τον τίτλο «η Ελλάδα μπορεί να διαγράψει το χρέος της».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top