Λ. Κανέλλη: «Τα πο*σταριά δε θα περάσουν»!

Έβρισε on air χωρίς να το ξέρει και τα έβαλε με τον ΑΝΤ1

Λ. Κανέλλη: «Τα πο*σταριά δε θα περάσουν»!
Γεμάτη εντάσεις είναι η σημερινή μέρα με αφορμή τη χυδαία επίθεση του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Μετά από το απίστευτο συμβάν που αντικ��ίσαμε όλοι στις τηλεοπτικές μας οθόνες, ήταν απόλυτα λογικό η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Λ. Κανέλλη να είναι αρκετά ταραγμένη. Χωρίς λοιπόν να το έχει καταλάβει ότι είχε τελειώσει το video που έπαιξε η εκπομπή, την ακούσαμε όλοι να βρίζει on air.

«Έπαιξα με το ψωμί και το γάλα και θα παίζω και με το ξύλο. Τα πο*σταριά δε θα περάσουν», είπε η Λιάνα Κανέλλη και ο παρουσιαστής έσπευσε να της πει ότι είναι στον αέρα.

Ποιος είδε την Κανέλλη και δεν την φοβήθηκε. Η υποψήφια του ΚΚΕ τα έβαλε με τον ΑΝΤ1 τον οποίο κατηγόρησε για χυδαιότητα.

«Με συγχωρείς η χάρη σου νόμιζα ότι ήμουν εκτός αέρα. Και η χυδαιότητα είναι του σταθμού αυτή τη στιγμή δεν είναι δικιά μου. Είναι χυδαιότητα του σταθμού. Είναι μια έκφραση καθημερινή και δεν έχω τίποτα με κανένα. Είναι χυδαιότητα του σταθμού και την ξέρω. Να ζητήσετε συγγνώμη τώρα. Να ζητήσετε συγγνώμη για ανοιχτό μικρόφωνο σε κλειστό χρόνο», είπε η Λιάνα Κανέλλη, με τον Γ. Παπαδάκη να προσπαθεί να της εξηγήσει ότι έγινε απλά ένα λάθος.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top