Ημίγυμνη χόρεψε τσιφτετέλι στον Ουγγαρέζο η Σταμάτη

Ξεσάλωσαν οι συνεργάτες του Λιάγκα στην Τήνο

Ημίγυμνη χόρεψε τσιφτετέλι στον Ουγγαρέζο η Σταμάτη
Όπως έγραψε και το star.gr, το ζεύγος Σκορδά – Λιάγκα βάφτισε τον μονάκριβό τους στην Τήνο και φυσικά ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Δ. Ουγγαρέζος, η Μ. Συνατσάκη, η Σ. Σταμάτη, ο Α. Πετρετζίκης και ο Τ. Θεοδώρου. Μάλιστα σήμερα το πρωί τους έδωσε στεγνά ο Γιώργος Λιάγκας, αφού ξεσάλωσαν πραγματικά στο νησί.

«Έμαθα στο δωμάτιο το βράδυ έγιναν… αλαξοδωματιές. Η Μαίρη και η Σάσα πήγαν στο δωμάτιο των αγοριών και χόρεψαν τσιφτετέλι», είπε ο παρουσιαστής με τη Σάσα να παίρνει την πάσα και να τα… «ξερνάει» όλα χαρτί και καλαμάρι.

«Όλα τα λεφτά ήταν η Μαίρη πάνω στη μπάρα της κουζίνας να χορεύει τσιφτετέλι. Περιττό να σας πω ότι ο Ουγγαρέζος όχι απλά δεν μας κοίταζε, αλλά σκεπάστηκε και με την κουβέρτα για να μη μας βλέπει. Τόσο ξενέρωτος», είπε για να εκφράσει στη συνέχεια την αγανάκτησή της:

«Σχεδόν γυμνές πήγαμε καλέ», είπε για να τη διορθώσει η Μαίρη που είναι και δεσμευμένο κορίτσι ότι η Σάσα πήγε σχεδόν γυμνή με ένα φανελάκι κι ένα… βρακάκι.

Όταν δε ο Γ. Λιάγκας ρώτησε τη συνεργάτιδά του γιατί πήγε σχεδόν γυμνή στο δωμάτιο των αγοριών εκείνη του είπε:

«Είχα κάψες, αλλά και που είχα; Ο Ουγγαρέζος και επίσημα πλέον σας το λέω είναι καληνυχτάκιας»!!!!

Αυτός πάντως που έκαψε καρδιές στην Τήνο ήταν ο Άκης Πετρετζίκης με τα κοριτσάκια να ουρλιάζουν στα σοκάκια με το που τον έβλεπαν, ενώ στο νησί της Μεγαλόχαρης γνωρίστηκε και με την… «ανταγωνίστριά» του, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που ήταν καλεσμένη στη βάφτιση.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top