«Βασιλιάδες» τέλος! Πώς ρίχνει αυλαία η σειρά;

Μάθε τις εξελίξεις των τεσσάρων τελευταίων επεισοδίων

«Βασιλιάδες» τέλος! Πώς ρίχνει αυλαία η σειρά;

Στο φινάλε τους φτάνουν την Παρασκευή οι «Βασιλιάδες» και οι εκπλήξεις των τελευταίων επεισοδίων διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ η σειρά θα μας αφήσει με ένα τρομακτικό ατύχημα και με την απορία αν το θύμα του θα ζήσει ή όχι!

Στο σημερινό επεισόδιο η Γιούλη θα… ευλογήσει την σχέση του Μάρκου με την Χριστίνα, η οποία θα ζητήσει την βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές της συγκρούσεις. Ειδικό θα χρειαστεί και ο Μάρκος, όταν ακούσει την Γιούλη να τον προτρέπει να ξαναπαντρευτεί! Στο μεταξύ, η Ντέπη ζηλεύει την σχέση Τιτίκας – Μηνά και θα κάνει τα πάντα για την σαμποτάρει, όσο ο Λεωνίδας θα προσγειώνεται ανώμαλα μετά την πρώτη του επαγγελματική επιτυχία.

Την Τετάρτη θα «παρελάσουν» συγκρούσεις, όπως μεταξύ του Αλέξη και του Λεωνίδα, του Μάρκου με τον Αιμίλιο (all time classic), της Στέλλας με τον Πάτροκλο αλλά και του Αιμίλιου με την Νάντια.

Στο προτελευταίο επεισόδιο ο Πάτροκλος θα απειλήσει την Τιτίκα ότι θα «καρφώσει» τον έρωτά της, ο Αλέξης με τον Μηνά θα συμφωνήσουν να αναμετρηθούν σε μια κόντρα με τα αυτοκίνητα, ενώ ο Μάρκος θα «τσακώσει» τον Αιμίλιο να φιλάει την Χριστίνα!

Οι «Βασιλιάδες» θα μας αποχαιρετήσουν με αποκαλύψεις και ένα τροχαίο: η Γιούλη θα μιλήσει στον Μάρκο για τα αισθήματά της, η Ευγενία θα επιστρέψει μόλις μάθει για την σχέση Μάρκου – Χριστίνας και ο Μηνάς θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει με την Μαρίνα. Στο μεταξύ, ο Αλέξης θα «πειράξει» την «Σακίρα» για να σαμποτάρει τον αγώνα, όμως, στην παγίδα του θα πέσουν ο Λεωνίδας με την Νεφέλη που θα βγουν βόλτα με το αμάξι! Η αυλαία θα πέσει με την Νεφέλη τραυματισμένη και τον Λεωνίδα να αγωνιά για την αγαπημένη του…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top