Σοκ: Πέθανε πρωταγωνίστρια των «Desperate Housewives»

Στα 72 της από καρκίνο

Σοκ: Πέθανε πρωταγωνίστρια των «Desperate Housewives»

​Πέθανε η ψυχιατρική νοσοκόμα Kathryn Joosten που έγινε ηθοποιός στα 42 της χρόνια και πρωταγωνιστούσε στην δημοφιλέστατη σειρά "Desperate Housewives".

Η Αμερικανίδα ηθοποιός που είναι γνωστή στο ευρύ κοινό εδώ και 8 χρόνια από τον ρόλο της στις Νοικοκυρές σε απόγνωση πέθανε χθες στο Λος Άντζελες σε ηλικία 72 χρόνων.

Η Joosten πάλευε χρόνια με τον καρκίνο του πνεύμονα αλλά τελικά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Είχε προλάβει να γευτεί τη νίκη δύο βραβείων ΕΜΜΥ ως η καλύτερη guest star της δημοφιλούς σειράς.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της υπήρξε η γραμματέας του προέδρου των ΗΠΑ Μάρτιν Σιν στην ταινία «Η Δυτική Πτέρυγα", αλλά έπαιξε επίσης και σε δευτερεύοντες ρόλους στη σειρά "Ally McBeal", "Scrubs", "Frazier".

Συγκινητική είναι η ιστορία της ζωής της. Η Joosten ήταν ψυχιατρική νοσοκόμα και ανύπαντρη μητέρα. Έμενε στα προάστια του Σικάγου πριν από την έναρξη την καριέρα της ως ηθοποιός σε ηλικία 42 ετών.

Έφθασε στο Χόλυγουντ μόλις το 1995. Μετά το τελευταίο επεισόδιο του "Desperate Housewives", που μεταδόθηκε στις 13 Μαΐου στις ΗΠΑ, η ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν ευτυχής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top