Μοντέλο στην εκπομπή «Tutti Frutti» ο Γιώργος Μανίκας!

Τι απάντησε στην πρόταση του «Φώτη & Μαρία live»;

Μοντέλο στην εκπομπή «Tutti Frutti» ο Γιώργος Μανίκας!

Να κάνει το βασικό μοντέλο στην εκπομπή «Tutti Frutti» πρότειναν στο Γιώργο Μανίκα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, σκαρώνοντας ακόμα μία σπαρταριστή φάρσα!

Η Μαρία υποδύθηκε την υπεύθυνη εταιρείας παραγωγής και τηλεφώνησε στο μοντέλο, που εκείνη την ώρα β��ισκόταν στην παραλία της Βάρκιζας υπό βροχή.

Για τις ανάγκες της εκπομπής –η οποία στην ελληνική version της θα απευθυνόταν στ γυναικείο κοινό- ο Γιώργος θα έκανε τον… ανανά, καθώς όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είναι… φαρδυκάπουλα!

«Μήπως να μιλήσετε καλύτερα με το πρακτορείο;», είπε στην αρχή το μοντέλο και διερωτήθηκε αν τον επέλεξαν ως φαρδυκάπουλο, αλλά και γιατί θα κάνει εκείνος τον ανανά.
Δύσπιστος ήταν ο Γιώργος για την πρόταση και δεν σταμάτησε να γελάει με την λέξη «φαρδυκάπουλος», ενώ πρότεινε να πάρουν στην εκπομπή και έναν… φίλο του, επίσης μοντέλο!

«Γιώργο, Γιώργο είμαι η Μαρία Μπακοδήμου», του είπε η παρουσιάστρια και αποκαλύφθηκε, με το μοντέλο να παραδέχεται πως δεν την «ψυλλιάστηκε» από την αρχή γιατί τον παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο με «κουλές» προτάσεις για εκπομπές.

Δείτε την ξεκαρδιστική φάρσα του «Φώτης & Μαρία live»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top