Αυτοί είναι οι πιο σέξι μαχητές σε ταινίες και σειρές

Έβγαλαν στη φόρα κοιλιακούς και μούσκουλα!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν κινηματογραφικές ταινίες και σειρές με θέματα από την ιστορία ή την μυθολογία, ενώ οι πρωταγωνιστές τους «αναστάτωσαν» με την σέξι εμφάνισή τους. To star.gr σου παρουσιάζει τους πιο hot μαχητές της μικρής και της μεγάλης οθόνης!

Ξεκινάμε από τον πιο πρόσφατο, τον Chris Hemsworth, τον Thor στην ταινία «The Avengers» που κυκλοφόρησε προ ημερών: τριάντα κιλά επιπλέον μύες απέκτησε ο ηθοποιός για τον ρόλο και το αποτέλεσμα είναι φανερό και… εντυπωσιακό!

Αν δεν σου κάνει ο θεός της αστραπής, στην ίδια ταινία καμαρώνεις και τον Chris Evans στον ρόλο του Caprtain America: εις διπλούν μεγάλωσε το στέρνο του ηθοποιού, ενώ οι κοιλιακοί του ανταγωνίζονται επάξια άλλα επώνυμα six pack!

Thing to remember και η εμφάνιση του Russell Crowe στο «Robin Hood» με τον ηθοποιό να μην έχει πλέον τα μούσκουλα που τον έκαναν να χρησιμοποιεί το τόξο εκτοξεύοντας βέλη σε απόσταση 45 μέτρων!

Μπορεί να τον θυμάσαι από το «Avatar», ωστόσο, ο Sam Worthington ήταν σαφώς πιο εντυπωσιακός ως Περσέας στην «Τιτανομαχία», ακολουθώντας κατά πόδας το παράδειγμα του Jake Gyllenhaal που έγινε… άλλος (σέξι) άνθρωπος από το «Brokeback Mountain» στο «Prince of Persia».

Όσκαρ αλλά και βραβείο… γυμνασμένου κορμιού πήρε ο Russell Crowe στον «Μονομάχο», ενώ τριπλό «χτύπημα» μας έρχεται από την «Τροία» του 2004: Brad Pitt στον ρόλο του Αχιλλέα, Eric Bana ως Έκτορας και Orlando Bloom στον ρόλο του Πάρη!

Πολλά ματάκια αλληθώρισαν επίσης με τον Collin Farrell ως βασιλιά Αλέξανδρο, με τον Gerald Butler στον ρόλο του Λεωνίδα στους «300», αλλά και με τους μύες του Arnold Schwarzenegger που έπαιξε τον Κόναν το 1984.

Κι αν κάποια από αυτά δεν τα έχεις δει, μην μου πεις ότι δεν είδες έστω μία φορά τον Kevin Sorbo στον ρόλο του Ηρακλή, που στη χώρα μας έπαιζε το Star, ή -νωρίτερα χρονολογικά- τον Miles O'Keefe ως Ταρζάν…

Δες φωτογραφίες με τους πιο σέξι μαχητές και βίντεο με τον Gerald Butler να «μεταμορφώνεται» σε Λεωνίδα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top