Τα νυχτοπερπατήματα Ελένης Μενεγάκη-Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο «τσακωμός» για την ηλικία τους

Τα νυχτοπερπατήματα Ελένης Μενεγάκη-Γρηγόρη  Αρναούτογλου

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκαν στην παρουσίαση του δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου και «τσακώθηκαν» για την ηλικία τους και τη φιλική τους σχέση με την τραγουδίστρια.

Ποιο τραγούδι αρέσει περισσότερο στους δυο τους; «κόκκινη γραμμή», απάντησε ο Αρναούτογλου και η Ελένη του είπε «αυτό είναι από την προηγούμενη δουλειά» και τον έσπρωξε γελώντας!

Ο Γρηγόρης κοκκίνισε και η Ελένη συνέχισε λέγοντας «δε ντρέπεσαι! Κοκκίνισαν τα μάγουλα σου»..

Ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας «το … “Απέναντι” μ’αρέσει. Τη Νατάσα τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Πριν από εσένα Ελένη».

«Αποκλείεται πιο πολλά από εμένα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Εκείνος σκεπτικός της είπε « μεταξύ 68-69 γνωριστήκαμε.»

«Ε τότε μπορεί γιατί εγώ δεν είχα γεννηθεί… Που την ήξερες εσύ; Τραγούδαγε τότε η Νατάσα»; είπε η Μενεγάκη και δεν άντεξε ο Γρηγόρης οπότε κάλεσε τη Νατάσα να τους δώσει η ίδια την απάντηση.

«Με ξέρει πιο πριν από εσένα Ελένη, από τη Θεσσαλονίκη. Τραγούδαγα και ερχόταν» λέει η κουμπάρα της Ελένης.

«Είχε λεφτά να κεράσει στα μπουζούκια στα 20 του; Δεν πιστεύω να υπήρχε τότε κάτι μεταξύ σας και να το μαθαίνω τώρα»… είπε κάνοντας χιούμορ η ξανθιά παρουσιάστρια.

Οι δυο τους μίλησαν και για τη σεζόν που τελειώνει λέγοντας «η σεζόν σχεδόν τελείωσε. Ο Γρηγόρης έχει κάνει μια υπέροχη εκπομπή. Κάνει μεγάλη επιτυχία. Σκίζει. Είναι η χρονιά του φέτος».

Ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως «δεν έχω μιλήσει ακόμα για του χρόνου. Έτσι όπως είναι τα πράγματα..το συμβόλαιο μου τελειώνει του χρόνου».

Όταν άρχισαν να μι��άνε για τα προσωπικά του Γρηγόρη, η Μενεγάκη έφυγε λέγοντας «εγώ ακούω τέτοια και ανατριχιάζω».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε το μέρος των διακοπών του ,το οποίο δεν είναι άλλο από το μέρος όπου μένει η κοπέλα του. «Θα κάνω διακοπές στη Νάξο. Φέτος θα ψηφίσω αυτό το νησί ,το οποίο είναι πολύ ωραίο ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top