Οι «απαγορευμένες» ερωτήσεις της Μπουλέ σε Φερεντίνο-Χρηστίδου…

Έβγαλαν ειδήσεις!

Οι «απαγορευμένε��» ερωτήσεις της Μπουλέ σε Φερεντίνο-Χρηστίδου…

Η Νάντια Μπουλέ έκανε ανάκριση στον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Χωρίς κανέναν δισταγμό τους έκανε «απαγορευτικές ερωτήσεις» για τη σεζόν που τελειώνει, την επόμενη και τα αρνητικά δημοσιεύματα.

Ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε πως «θέλω να κάνω τον απολογισμό της σεζόν την 29η Ιουνίου που είναι η τελευταία μας εκπομπή. Βέβαια δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέχρι τότε. Ερχόμενος εδώ τα πρωινά το χαίρομαι, το απολαμβάνω, έχω βγει πιο δυνατός μέσα από αυτό».

Ο παρουσιαστής τώρα στην 20η του χρονιά στην τηλεόραση εκτίθεται περισσότερο από ποτέ όσον αφορά στα προσωπικά του και ισχυρίζεται πως «με ενόχλησαν κάποια πράγματα. Εγώ πάντα άφηνα τα προσωπικά μου έξω από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ενώ, δεν απάντησε αν θα έκανε πρωινό του χρόνου, καθώς το απέφυγε λέγοντας «και ναι και όχι θα έλεγα. Είχα ξεκαθαρίσει ότι θα την έκανα την εκπομπή για έναν χρόνο. Τώρα πάμε καλά στα νούμερα και το εννοούμε. Μερικά πράγματα πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν τη σωστή στιγμή».

Η Σίσσυ υποστήριξε πως «κάνω 7 χρόνια πρωινό. Το αγαπάω πολύ. Έχω στεναχωρηθεί από εξωτερικούς παράγοντες και όχι από το πρωινό. Πέρασα μια φάση που ξαφνικά έπαθα μια φόρτιση και πιο πολύ από όλα με πείραξε αυτά που ειπώθηκαν ότι χωρίζω. Έχω ένα μικρό παιδί που πηγαίνει σχολείο και ήταν άσχημο όλο αυτό».

Η Νάντια από μεριά της μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί λέγοντας πως «πολλές φορές η κριτική είναι στοχευμένη. Στην αρχή, έβλεπα συνέχεια τηλεόραση. Κατά τη διάρκεια του «Elatte» όμως σταμάτησα να ακούω και να βλέπω τα πάντα. Ήμουν πολύ πιο χαλαρή φέτος με το “Black Out”».

Η Νάντια δήλωσε πως δεν έχει βρει τον ιδανικό άντρα. Ακόμα, αναφέρθηκε και στον Αρναούτογλου, λέγοντας πως με τη Σίσσυ έχουμε ξαναβρεθεί μαζί στο πλατό, όταν έκανα εκπομπή με τον Γρηγόρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top