Κατερίνα Ζαρίφη: «έχασα 7κιλά χωρίς να πεινάσω και συνεχίζω»

Η διατροφή που ξεκίνησε με τον σύντροφο της!!

Κατερίνα Ζαρίφη: «έχασα 7κιλά χωρίς να πεινάσω και συνεχίζω»

Η Κατερίνα Ζαρίφη φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη αποκαλύπτει τα μυστικά της σωστής διατροφής και τα κιλά που έχει χάσει μέχρι στιγμής.

«Η διατροφή κλείνει αισίως τον έναν μήνα και είναι η πρώτη φορά που δεν μετράω τις ημέρες σαν τον θανατοποινίτη».

Ποιο είναι το μυστικό της πετυχημένης δίαιτας ; «το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», δηλώνει η Κατερίνα.

Πως η παρουσιάστρια πέτυχε τον στόχο της και αδυνάτισε; «Ίσως γιατί είναι μια διατροφή που ξεκίνησε πειραματικά μαζί με το «αγόρι μου» Γιώργο Μουλίνο, έχοντας και την πιθανότητα να αποτύχει. Προς το παρόν πάντως έχει στεφθεί με επιτυχία και συνεχίζουμε. Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά εκ των οποίων τα 6,5 σε λίπος. Η απώλεια είναι αρκετή σε πόντους».

Σωστό παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς ισχυρίζεται ότι «η διατροφή ξεκίνησε για να δείξουμε τηλεοπτικά στα κορίτσια που ίσως θέλουν να κάνουν μια προσπάθεια ότι μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς υπερβολές, εξάντληση και απάνθρωπες δίαιτες. Πρέπει απλώς να συμβουλευτού�� έναν ειδικό και να βρουν το πρόγραμμα διατροφής που τους ταιριάζει».

Η Κατερίνα Ζαρίφη δε γυμνάζεται, απλά περπατάει περισσότερο από πριν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top