Η Δούκισσα μιλά με τον μπαμπά της για τον Χολίδη

Ν.Νομικός: «Το ένστικτο μου λέει πως είναι καλό παιδί ο Χρήστος»

Η  Δούκισσα μιλά με τον μπαμπά  της για τον Χολίδη

Η Δούκισσα Νομικού έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη μαζί με τον μπαμπά της Νίκο Νομικό.

«Ο μπαμπάκας μου είναι το στήριγμα μου. Πάντα έχει δίκιο, αλλά εγώ θέλω να κάνω αυτό που λέει το δικό μου ένστικτο», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Νομικός μίλησε για τη σχέση της κόρης του με τον Χρήστο Χολίδη λέγοντας πως «με τον Χρήστο έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Εκείνος μου μιλούσε στον πληθυντικό. Νομίζω πως είναι καλό παιδί.Τουλάχιστον αυτό λέει το ένστικτο μου. Από εκεί και έπειτα είναι δικό της θέμα. Όποιον και να φέρει εγώ θα είμαι μαζί της», ενώ η Δούκισσα δε σταμάτησε στιγμή να κάνει αέρα. Φούντωσε το κορίτσι που άκουσε τον μπαμπά να μιλάει για τον μέλλοντα γαμπρό του.

Ο κύριος Νομικός συνέχισε μιλώντας για την μονάκριβη του κόρη υποστηρίζοντας πως «όλα τα σημερινά κορίτσια είναι όμορφα. Δεν είναι η ομορφιά που μετράει μονάχα. Η Δούκισσα έχει κάτι αγνό στην καρδιά και αυτό βγαίνει στο γυαλί. Είναι καλό πα��δί και μου φτάνει»..

Θα μπορούσε όμως η παρουσιάστρια να ακολουθήσει και καριέρα στο τραγούδι; Ο μπαμπάς της υποστηρίζει πως «ντρέπεται να τραγουδήσει μπροστά μου. Μόνο στο “Just the 2 of us” έχει τραγουδήσει και μου άρεσε πολύ όπως είπε το συγκεκριμένο τραγούδι. Είναι σωστή, αλλά θέλει δουλειά για να το υποστηρίξει».

Η συμβουλή που βάζει πάνω από όλα η Δούκισσα είναι «να πατάω γερά στο έδαφος και να μην ξεχνάω ποτέ από πού ξεκίνησα. Ευτυχώς οι γονείς μου είναι δίπλα μου και με προσγειώνουνε».
Τότε, η παρουσιάστρια είπε στον μπαμπά της Σ’ αγαπώ και τον αγκάλιασε.

Όσο για το «Laugh Attack» η Δούκισσα ισχυρίζεται πως «μου αρέσουν οι φάρσες, αλλά εγώ είμαι το εύκολο θύμα. Η τελευταία φάρσα ήταν στη «μεσημεριανή μελέτη» με τον ταξιτζή που μου είπε ότι ο Χρήστος έχει σχέση με την Θέλξη όμως εγώ ήμουν πολύ cool»..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top