Η Αφροδίτη Γραμμέλη κατακεραυνώνει το τηλεοπτικό σκηνικό

Ποιες εκπομπές θα έκοβε και ποιες παρουσιάστριες δεν της αρέσουν;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη κατακεραυνώνει το τηλεοπτικό σκηνικό

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζει το τηλεοπτικό τοπίο.

Πρωινό ΑΝΤ1

«Δεν ταίριαξε η συνταγή του Πρωινού ΑΝΤ1 με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όλη την παρέα. Ήταν Ένα προϊόν που δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Σίσσυ στο πρωινό ΑΝΤ1 αδικήθηκε. Με τη Ναταλία γερμανού ήταν πολύ καλύτερη. Είναι ένα ευγενικό και όμορφο κορίτσι, δεν είναι προκλητική, αλλά αδικήθηκε εκεί».

Όμορφος κόσμος

«Ο όμορφος κόσμος του Γρηγόρη πλέον δεν είναι τόσο όμορφος. Είναι ο κόσμος, οι φίλοι, η ματιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το concept αυτό, φέτος, δεν του βγήκε. Δεν είναι η χρονιά του».

Μες στην καλή χαρά

«Η Ναταλία Γερμανού είναι ταλαντούχα και μπορεί να προσφέρει περισσότερα και διαφορετικά πράγματα. Από το να κάθεται σε έναν καναπέ με τρεις ανθρώπους που βαριούνται, να μαγειρεύουν τα όσα μαγειρεύουν όλες οι εκπομπές και έχουμε βαρεθεί έχει κουράσει αυτό το στιλ εκπομπής. Πρέπει να περάσει σε κάτι άλλο η Γερμανού». Όσο για το αν θα μπορούσε να είναι κεντρική παρουσιάστρια η Έλενα υποστηρίζει πως «η Έλενα Παπαβασιλείου είναι καλή ως δεύτερος ρόλος, όπως και η Σίσσυ Χρηστίδου».

Ρούλα Κορομηλά

«Δεν νομίζω πως υπάρχει project μπροστά από την κάμερα που θα ήθελα να δω τη Ρούλα αυτή τη στιγμή. Γιατί πρέπει να βγει μπροστά στην κάμερα; Αυτό που έκανε με το Big Brother ήταν λάθος».

Μαρία Μπεκατώρου

«Συμπαθής, αλλά δεν είναι και το πρόσωπο που θα ανατρέψει το τηλεοπτικό σκηνικό. Έχει συγκεκριμένο στιλ. Το σίγουρο είναι πως είναι αυθεντική».

Ελλάδα έχεις ταλέντο

«Πρόγραμμα της πλάκας. Ο Χρήστος Φερεντίνος αξίζει κάτι καλύτερο.

Black Out

«Η Νάντια Μπουλέ υπηρετεί σωστά κάποια projects. To Black out είναι έν�� πρόγραμμα χαμηλής ποιότητας, αλλά η παρουσιάστρια έχει διεκπεραιωτικό ρόλο».

Από τα προγράμματα της τηλεόρασης, η τηλεκριτικός θα έκοβε την οικογένεια της συμφοράς, το Black out, καθώς και στιγμές από πρωινές εκπομπές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top