Σταμάτης Μαλέλης: «Η πολιτική ηγεσία έπρεπε σύσσωμη να βρίσκεται τώρα στη Σύνοδο Κορυφής»

Ήταν πλήγμα το “Ολαντρέου” του Αλέξη Τσίπρα

Σταμάτης Μαλέλης: «Η πολιτική ηγεσία έπρεπε σύσσωμη να βρίσκεται τώρα στη Σύνοδο Κορυφής»

​Ο Σταμάτης Μαλέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Παπαγιάννη μίλησε για το σκάνδαλο του Άκη Τσοχατζόπουλου, τη σημαντική στιγμή για την Ελλάδα , τη Σύνοδο Κορυφής και το Star channel.

Το Δελτίο του STAR

«Το δελτίο του STAR το βελτιώνουμε. Παίζουμε περισσότερα πολιτικά θέματα. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μας λείπει. Ήταν απώλεια σημαντική για το κανάλι και προσωπική μου γιατί είναι φίλος. Το STAR βρίσκει τον δρόμο του».

Σκάνδαλο Άκη Τσοχατζόπουλου

«Υπάρχουν δεκάδες πολιτικοί ο οποίοι εμφανίζονται άεργοι. Έχουν κάνει 2-5 χρόνια σε ένα υπουργείο και ζουν βασιλικά. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει δικαιοσύνη. Κρίμα για τον Άκη που έκανε αυτό το σκάνδαλο όμως από εκεί και πέρα υπήρξε μια σειρά άλλων υπουργών που συνέχισαν το θέμα των προμηθειών, και της μίζας. Πρέπει να τελειώσουμε το απόστημα των πολιτικών που έφτασαν την κατάσταση εκεί που την έφτασαν. Είναι τραγικά αυτά τα πράγματα»!

Η σημαντική στιγμή, η Σύνοδος Κορυφής

«Θα μπορούσαμε να έχουμε όλη την πολιτική ηγεσία σε μια τόσο κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Για μικροκομματικούς λόγους όμως που ο καθένας παίρνει την ευθύνη του δεν ήταν ενωμένη η ηγεσία. Θα ήθελα να δω εκεί και τον Βενιζέλο , τον Τσίπρα, τον Κουβέλη, τον Σαμαρά να δίνουν μάχη για τα ελληνικά θέματα. Είναι σημαντικό και θα έπρεπε να συνοδεύσουν τον κύριο Πικραμένο. Είμαστε απόντες από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να μάθουμε πια να είμαστε όλοι μαζί. Μια τόσο σημαντική στιγμή που κινδυνεύει η χώρα και τα περισσότερα δίκτυα παίζουν σενάρια της δραχμής κινδυνολογώντας τα περισσότερα έπρεπε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία να βρίσκεται εκεί να δώσει μάχη».

Προτεραιότητα στην ανάπτυξη του δευτερογενούς τομέα

«Τα λόγια του κύριου Σαμαρά στις Βρυξέλλες ήταν λίγο αόριστα. Δεν υπήρχε Έλληνας που να μην θέλει ανάπτυξη. Πρέπει να πούμε όμως πως θα γίνει. Να γίνει ανάπτυξη του δευτερογενούς τομέα. Να γίνει, όπως λέει και ο Βενιζέλος, αυτοδύναμη οικονομία ή πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης, της βιομηχανίας, όπως λέει η ΔΗΜΑΡ. Αν επικρατήσει ο άξονας του Ολάντ θα δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη, και όχι στην πληρωμή τοκογλυφικών δανείων που έχει πάρει η Ελλάδα».

Το «Ολαντρέου» του Αλέξη Τσίπρα

«Ήταν πλήγμα αυτό που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας χθες με τον Ολάντ. Στεναχώρησε τον λαό μας. Δείχνει μια εικόνα που δεν αξίζει στην Ελλάδα. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Θα είναι αμαρτία να τα χάσουμε από αφέλεια ή βλακεία».

Η προσέγγιση της Λούκας Κατσέλη στον ΣΥ.ΡΙΖΑ

«Ο χορός των μεταμφιεσμένων πηγαινοέρχονται στα κόμματα. Δεν υπήρχαν κοινοί στόχοι και βάσεις».

Η μεγάλη κεντροαριστερά

«Το μήνυμα του ελληνικού λαού από τις εκλογές σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσουμε στη σύνδεση των απόψεων. Το δίπολο που πάει να σχηματιστεί μόνο καταστροφή μπορεί να φέρει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει μόνο η δεξιά πολυκατοικία. Υπάρχει και ένα λαϊκό σουπερ μάρκετ. Ήρθε η ώρα για την μεγάλη κεντροαριστερά. Η Δημοκρατική Αριστερά θα κάνει την μεγάλη έκπληξη στις επόμενες εκλογές».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Μαλέλης τόνισε πως στην αυριανή δημοσκόπηση θα δούμε μια μεγάλη έκπληξη. ​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top