Δεν θέλει photoshop στο Νινιό η Γερμανού!

Πώς σχολίασε στη ραδιοφωνική της εκπομπή τις φωτογραφίες της στα περιοδικά;

Δεν θέλει photoshop στ�� Νινιό η Γερμανού!

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, και η Ναταλία Γερμανού… κρυφό καμάρι! Για τη σχέση της με το Γιώργο Νινιό λέμε, την οποία επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς, μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στον «Sfera».

Η παρουσιάστρια, μπορεί να είχε από δίπλα τον Βασίλη Δρυμούση που την τσίγκλαγε να σχολιάσει τις φωτογραφίες της με το Γιώργο Νινιό που κυκλοφορούν σήμερα στα περιοδικά, αλλά «βράχος» η Ναταλία, που αρνούταν πεισματικά να το κάνει, βάζοντας συνεχώς… τραγούδια!

Το μόνο που αρκέστηκε να πει, ήταν το εξής:

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω ένα περιοδικό που αγαπώ και μάλιστα με διευθυντή που είναι πολύ καλός φίλος. Αλλά θα πω μόνο ένα πράγμα στο ατελιέ: “στις γυναίκες κάντε όσο photoshop θέλετε, στους άντρες όχι. Σε μένα σβήστε τα όλα, αλλά όταν ο άλλος είναι τόσο γοητευτικός, δεν μπορείς να τον κάνεις έτσι με το photoshop. Τους άντρες μην τους ξε-ξε-ξεσκίζετε με το photoshop!”»

Όταν δε η συζήτηση πήγε στις φώτο ενός άλλου ζεύγους (Μαρακάκη-Μαντούβαλου) με τον Δρυμούση να της λέει:

«To ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο και δεν κρύβει τον έρωτα του, σε αντίθεση με κάποιους άλλους», η Ναταλία χαζογέλασε και του απάντησε:

«Στα λόγια μου έρχεσαι… ένα χρόνο είναι μαζί!

Ο Δρυμούσης τη ρώτησε:

«Δηλαδή να περιμένουμε 10 μήνες;»

«Ναι ναι δέκα μήνες!» του ανταπάντησε η Ναταλία, που επιβεβαίωσε εμμέσως τα δημοσιεύματα, τα οποία την θέλουν να είναι δυο μήνες ζευγάρι με τον Γιώργο Νινιό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top