Παντρεύτηκε για… τα λεφτά ο «μπαμπάς» του Facebook;

Τι λένε οι «κακές» γλώσσες για τον γάμο του Mark Zuckerberg

Παντρεύτηκε για… τα λεφτά ο «μπαμπάς» του Facebook;
Για τα… λεφτά (αισθήματα) λένε οι φήμες ότι παντρεύτηκε την επί 9 χρόνια σύντροφό του, Priscilla Chan, ο Mark Zuckerberg, που πρώτα θέλησε να… αποκαταστήσει την εταιρεία του και έπειτα την καλή του!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, η ημερομηνία του γάμου (την περασμένη Δευτέρα) κάθε άλλο παρά τυχαία επιλέχθηκε.

Κατά την νομοθεσία της Καλιφόρνια, τα αποκτηθέντα μετά το γάμο περιουσιακά στοιχεία ανήκουν από κοινού στους δύο συζύγους.
Αυτό, όμως, δεν ισχύει σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο συζύγους πουλήσει π.χ. μια εταιρεία πριν τον γάμο ή την επόμενη μέρα!

Όπως λένε οι «κακές» οι γλώσσες, λοιπόν, ο Zuckerberg δεν αποφάσισε τυχαία να ανέβει τώρα τα σκαλιά της εκκλησίας: βλέπεις, τρεις ημέρες πριν, το Facebook μπήκε στο χρηματιστήριο, οπότε η Priscilla δεν δικαιούται δεκάρα τσακιστή από τον αξίας 104 δισεκατομμυρίων κολοσσό σε περίπτωση που χωρίσει με τον Marc!

Αφού ευχήθηκαν «βίο ανθόσπαρτο», τα αμερικάνικα ΜΜΕ συγχαίρουν τον «μπαμπά» του Facebook ε��ειδή επέλεξε από… έρωτα την ημερομηνία του γάμου του!
Πάντως, οι καλοπροαίρετοι αναφέρουν πως ο γάμος έγινε μόλις η Pricilla ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top