ΔΕΙΤΕ: Το τελευταίο βραβείο που παρέλαβε ο Φρέντυ Γερμανός

Ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή!

Δεκατρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το θάνατο του Φρέντυ Γερμανού, ενός από τους σημαντικότερους ανθρώπους της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας και της λογοτεχνίας.

Εμείς, από το star.gr, σας δείχνουμε το τελευταίο βραβείο που παρέλαβε ο Φρέντυ Γερμανός, ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή.

Πρόκειται για το βραβείο «Τηλεοπτικής Προσφοράς», το οποίο παρέλαβε από την εκδήλωση «Πρόσωπα 1998».

Ανεβαίνοντας στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του, είπε:

«Σας ευχαριστώ για όσα είπατε. Δεν τ΄αξίζω!» αστειευόμενος και αυτοσαρκαζόμενος, πως «μια ζωή είμαι δεύτερος παντού. Το έχω συνηθίσει πια, δεν έχει καμία σημασία και πάω μαζί με τη δευτεριά!»

Και συνέχισε λέγοντας: «συνήθως αυτά τα βραβεία στα δίνουν μετά θάνατον. Ή σε άλλες περιπτώσεις, όταν έχεις πεθάνει και δεν το ξέρεις. Και δεν στο λένε για να μην σε στεναχωρήσουν. Μην το πάρεις κατάκαρδα. Εγώ το ξέρω ότι δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή, είμαι μπροστά σας και ��ίμαι ζωντανός!»

Μάλιστα αφιέρωσε το βραβείο στο τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως «αφιερώνω το βραβείο αυτό σε όλους σας! Το κοινό που στάθηκε δίπλα μου όσο καιρό έκανα τηλεόραση και με ανέχτηκε. Γιατί έκανα πολλά λάθη. Το κοινό που με στήριξε και μου έκανε συντροφιά για πάρα πολλά χρόνια. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να αισθάνεσαι πως έχεις αυτή τη γλυκιά επαφή με το κοινό. Η διασημότητα δεν έχει σημασία, γιατί είναι κάτι πολύ προσωρινό. Δεν έχει σημασία το κασέ σου,ή αν γίνεσαι εξώφυλλο. Σημασία έχει αυτή η γλυκιά και ζεστή επαφή. Είναι ο,τι μου έχει μείνει απ΄αυτά τα 32 χρόνια!»

Τέλος, τους ζήτησε και «συγγνώμη», αφού όπως είπε «δεν έδωσα στο κοινό τόσο καλή τηλεόραση. Μπορούσα να κάνω καλύτερη», καταλήγοντας πως «ποτέ δεν είναι αργά. Ο καιρός είναι μπροστά μας. Νέα παιδιά είμαστε! Αυτά γι΄απόψε. Ραντεβού στην επόμενη γιορτή… καλή σας νύχτα!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top