Ε. Μενεγάκη: "Είπα όσα όφειλα να πω στον κόσμο"

"Θέλω να κλείσει το κεφάλαιο οριστικά"

Ε. Μενεγάκη: "Είπα όσα όφειλα να πω στον κόσμο"

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της σχολίασε την χθεσινή της εμφάνιση στο «ΟΛΑ12».

«Όταν τελείωσε η συνέντευξη στην εκπομπή, σκέφτηκα πως τα είπαμε όλα. Δεν είμαι καμία που βγήκα σήμερα. Αν δε θέλω να πω κάτι δεν θα το πω. Φεύγοντας από εκεί αισθάνθηκα ότι είπα όσα όφειλα να πω στον κόσμο που με ξέρει εδώ και μια 20ετία και πιθανώς είχε κάποιες απορίες και κάποια κενά. Ελπίζω να μπήκε το κάθε κουτάκι στη θέση του. Θέλω να κλείσει αυτό το κεφάλαιο οριστικά. Δεν έχω σκοπό να ξαναμιλήσω. Τώρα δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω στο μέλλον. Τώρα είμαστε σε άλλα πράγματα», δήλωσε η Ελένη.

Η παρουσιάστρια είδε από την τηλεόραση της την εκπομπή, αλλά όχι ολόκληρη. Πως το σχολίασε η ίδια; «Γέλασα πολύ χθες που είδα γενικά τα βίντεο, αλλά δεν άντεξα και 01:15 έκλεισα την τηλεόραση και κοιμήθηκα».

Η Ελένη συνέχισε λέγοντας «νιώθω πως μου φέρθηκαν με πολύ ευγενικό τρόπο. Με σεβάστηκαν».

Όσο για την έκπληξη που της ετοίμασαν με τον stripper είπε «την δέχομαι την έκπληξη, αλλά μέχρι το σημείο όπου τον είδα να βγάζει το πουκάμισο. Όταν είδα ότι παίρνει φόρα ο stripper….όχι τίποτα άλλο, αλλά σκέφτηκα πως θα ξεβρακώνεται αυτός πίσω μου και εγώ θα κάθομαι; Τι πλάνο είναι αυτό; Θα παίζει παντού… Εντωμεταξύ δεν υπάρχει τρόπος φυγής από το συγκεκριμένο στούντιο και σκεφτόμουνα και ότι ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του, μην προσβληθεί»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top