Θολό το τηλεοπτικό τοπίο!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται πολλοί παρουσιαστές

Θολό το τηλεοπτικό τοπίο!

Όλα παίζονται! Αυτό είναι το μότο που ισχύει για όλα τα κανάλια και ειδικά για τον ΑΝΤ1, όπου τα σενάρια πληθαίνουν για το τι πρόκειται να γίνει του χρόνου στην πρωινή ζώνη.

Συζήτηση πάντως με τους παρουσιαστές δεν έχει γίνει, κάτι που επιβεβαίωσε στην κάμερα του STAR και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Με δουλεύετε έτσι; Όχι παιδιά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και είναι αστείο να συζητάμε μια μέρα που έχουν γίνει τόσα πολλά για τη χώρα. Είναι αστείο να συζητάμε τι θα γίνει στην τηλεόραση», ήταν η απάντηση της υπεύθυνης επικοινωνίας του ΑΝΤ1.

Τα σενάρια πάντως για τη μετακίνηση του Γιώργου Παπαδάκη στις 10:00 όλο και φουντώνουν, αν και ο ίδιος φροντίζει να διαρρέει μέσω γνωστών του ότι δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από τη ζώνη 07:00 – 10:00.

Όλοι πάντως συμφωνούν ότι τα πράγματα όσον αφορά στην πρωινή ζώνη του σταθμού του Αμαρουσίου είναι ρευστά.

«Όλα αυτά που ακούμε, διαβάζουμε, νομίζω ότι είναι στο πλαίσιο της παραφιλολογίας. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δεν έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα», δήλωσε η τηλεκριτικός, Ν. Νικολαΐδου.

Κάτι που επιβεβαίωσε και η Κατερίνα Γκαγκάκη:

«Όλοι που δουλεύουμε στην τηλεόραση ξέρουμε ότι αν δεν μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, κανένα κανάλι δεν ξέρει τι ακριβώς και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα», είπε.

Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστος Φερεντίνος πάντως δεν αφήνουν πλέον τίποτα να πέσει κάτω και όποτε βρίσκουν ευκαιρία μέσα από την εκπομπή τους πετάνε τις σποντίτσες τους για να ακουστούν και παραπάνω.

«Ακόμη δεν ξέρουμε τίποτα. Κάτσε να βγει κυβέρνηση σιγά, σιγά. Κανείς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα εκτός από αυτά που λέμε χρυσά συμβόλαια που φαντάζομαι έχουν ανανεωθεί ή όχι. Εμείς οι ημιεπώνυμοι του super market ακόμα τρώμε νύχι», δήλωσε με τον χαρακτηριστικό της τρόπο η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τα νύχια τους από την αγωνία τρώνε όμως και η Νάντια Μπουλέ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το αν θα είναι τελικά στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1.

Εκτός όμως από τους παρουσιαστές στο κανάλι του Αμαρουσίου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει με τον όμορφο κόσμο του την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και η εκπομπή του τελειώνει στο τέλος του μήνα, οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top