Nova επίγεια: ψυχαγωγία στο σπίτι από 9,90€ το μήνα!

Μάθε τι προσφέρει και πώς θα την αποκτήσεις

Nova επίγεια: ψυχαγωγία στο σπίτι από 9,90€ το μήνα!
Τη νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι, Nova επίγεια, εισάγει στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Forthnet, προσφέροντας στο ευρύ κοινό την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της Nova με έναν εύκολο, γρήγορο και σε πολύ προσιτές τιμές τρόπο.

Η Nova επίγεια, είναι ένας νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε περιεχόμενο και ψηφιακές ευκολίες της Nova, μέσω επίγειου ψηφιακού σήματος, που προσφέρει:

- Το ποιοτικό περιεχόμενο των novacinema1 και novasports1, που τα πρωινά φιλοξενεί για τους μικρούς φίλους της οικογένειας, το παιδικό κανάλι Disney XD.
- Όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια.
- Προσιτές τιμές που ξεκινούν από 9,90€ για συνδρομητές Forthnet.
- Ευκολία στην εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται δορυφορικό πιάτο.
- Τη μοναδική εμπειρία του Ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) της Nova, με όλες τις πληροφορίες προγράμματος, συνεχώς ανανεωμένες.
- Κορυφαίο αποκωδικοποιητή και επίγειο ψηφιακό δέκτη – έτοιμους για την ψηφιακή μετάβαση, συμβατούς με όλες τις τηλεοράσεις.

Η Nova Επίγεια παρέχεται σε τρεις υπηρεσίες:

- Nova επίγεια Sports & Cinema με 29,90€
- Nova επίγεια Sports με 19,90€
- Nova επίγεια Cinema με 9,90€

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για συνδρομητές Forthnet. Οι τιμές για μη συνδρομητές Forthnet είναι: Nova επίγεια Sports & Cinema με 34,90€, Nova επίγεια Sports με 24,90€, Nova επίγεια Cinema με 14,90€.

Επιπλέον, όσοι εγγραφούν συνδρομητές στις υπηρεσίες Nova επίγεια έως το τέλος Ιουλίου, απολαμβάνουν τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν!

Οι υπηρεσίες Nova επίγεια διατίθενται άμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα Καταστήματα Forthnet, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών και τις αλυσίδες διάθεσης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top