Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποιον αποκάλεσε... «σιχαμένο»;

Οι κατσαρίδες, οι καραμέλες και η εμπειρία με την φασολάδα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποιον αποκάλεσε... «σιχαμένο»;

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου Black out διασήμων που προβλήθηκε την Δευτέρα (19/12) το βράδυ.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Πρωινής Μελέτης διαγωνίσθηκε στο Black Out μαζί με τους Θανάση Πάτρα, Ορθούλα Παπαδάκου, Χριστίνα Κολέτσα, Γιολάντα Διαμαντή και τον τραγουδιστή των Vegas, Zero.

Και τί δεν τους έβαλαν να κάνουν στο Blackout! Στο απόλυτο σκοτάδι, οι παίκτες έπρεπε να μεταφέρουν κάποιο αντικείμενο από την μία άκρη του πλατό μέχρι την άλλη, ενώ μετά έπρεπε να μυρίσουν κουραμπιέδες, ξύδι, ακόμη και βρώμικες κάλτσες. Μετά τις τεράστιες γυάλες γεμάτες κατσαρίδες, στις οποίες έπρεπε να βάλουν μέσα τα πόδια τους και να αναγνωρίσουν τί υπάρχει μέσα, οι παίκτες ήταν υποχρεωμένοι να βγάλουν χριστουγεννιάτικες μπάλες μέσα από φέρετρα.


Από τις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν πάντως ξεχώρισε η στιγμή που μέσα στην τεράστια γυάλα που είχαν μπει, τους έριξαν κατσαρίδες και σκουλίκια, αλλά και τεράστιες ποσότητες… φασολάδας. «Είναι πολύ σιχαμένο όλο αυτό το πράγμα. Είστε σιχαμένοι» φώναξε έντρομη η Φλορίντα, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.

Ο σκοπός του παιχνιδιού ήταν καθαρά φιλανθρωπικός. Η Φλορίντα κέρδισε 3.000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν στα παιδικά χωριά SOS.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top