«Μετά από δέκα χρόνια δουλειάς, με χαρτζιλικώνει ο άνδρας μου»

Πώς αισθάνεται γι´αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

«Μετά από δέκα χρόνια δουλειάς, με χαρτζιλικώνει ο άνδρας μου»

Για το Dancing on ice, τον έγγαμο βίο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Alter μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια στην Τατιάνα Στεφανίδου, όσο περίεργο και εάν ακούγεται, πιστεύει ότι η υπόθεση του καναλιού στο οποίο εργαζόταν θα έχει αίσια έκβαση.

«Πείτε με χαζή, ή ρομαντική, πείτε με παράλογη, εγώ πιστεύω ότι θα ακούσουμε κάποιο καλό νέο. Όταν 700 άνθρωποι έχουν υποστεί τόσο μεγάλη ταλαιπωρία τους το χρωστάει ακόμη και ο Θεός. Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα ακούσουμε κάτι καλό. Έχω περάσει από πολλά στάδια και αυτή την στιγμή, τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα», ανέφερε.

Η πρώην παίκτρια του Dancing on ice μίλησε και για το σόου χορού στον πάγο, λέγοντας ότι τον ένα μήνα που ασχολήθηκε με αυτό, ήταν περισσότερο ανέμελη, γιατί οι πρόβες και η καθημερινότητά της την βοηθούσαν να μην εστιάζει τόσο πολύ στο πρόβλημα του Alter.

Όμως, δεν έκρυψε ότι το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής της είναι η οικογένειά της και φυσικά ο σύζυγός της Θέμης Σοφός. «Έχει μια πραότητα και ηρεμία, που κάνει τον χαρακτήρα μου να καλμάρει. Το ότι είμαι καλά με το σπίτι ��ου με ηρεμεί πάρα πολύ και μου δίνει φοβερή ισορροπία», είπε και πρόσθεσε:

«Θέλω πολύ να κάνουμε ένα παιδί. Θεωρώ ότι το πρώτο μεγάλο βήμα είναι η συγκατοίκηση. Εμείς συγκατοικούσαμε από πέρυσι το Νοέμβριο, οπότε όλα ήλθαν πολύ ομαλά. Το επόμενο στάδιο, όπως φαντάζομαι δηλαδή, είναι το μωρό».

Η Σταματίνα αποκάλυψε ότι η πρόταση γάμου του Θέμη Σοφού τα είχε όλα: Φεγγάρι, συγκίνηση, τα πάντα. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι αυτό που την στενοχωρεί στην παρούσα περίοδο της ζωής της. «Μετά από δέκα χρόνια δουλειάς, βρέθηκα να με χαρτζιλικώνει ο άνδρας μου. Κι αυτό δεν είναι ό, τι καλύτερο. Βεβαίως, εάν δεν ήταν ο άνδρας μου, θα ήταν η μαμά μου, ή κάποιος άλλος. Ολοι πιστεύω ότι έχουμε κάποιο μέλος στην οικογένειά μας που θα μπορούσε να μας στηρίξει».


Δείτε τί δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top