Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα έκανα πρωινό γιατί δεν ξυπνάω το πρωί»

«Δεν άλλαξα επειδή μπήκα στην τηλεόραση»

Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα έκανα πρωινό γιατί δεν ξυπνάω το πρωί»

Η Αγγελική Νικολούλη μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας της από τον χώρο της τηλεόρασης έδωσε συνέντευξη με ροκ διάθεση και χαμόγελα.

Η παρουσιάστρια δηλώνει πως «υπάρχουν άντρες πολιτικοί που έχουν ενδιαφέρον. Δεν μπορείς να τους βάλεις όλους στο ίδιο τσουβάλι».

Όταν ο δημοσιογράφος την παρομοίασε με «το παλιό καλό κρασί που ωριμάζει» εκείνη χαμογελώντας είπε «ναι, βέβαια εξαρτάται σε τι θερμοκρασία το έχεις»..

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που χάνονται. Η δημοσιογράφος με ειλικρίνεια και χιούμορ υποστήριξε «εγώ δεν έχω χαθεί τώρα ; θα με βρω όμως και θα βρεθούμε».

Έχει προτάσεις αυτό το διάστημα η Αγγελική Νικολούλη; «αν είσαι επαγγελματίας και κάνεις κάποιες κουβέντες δεν τις λες. Αυτά δεν είναι ωραία να λέγονται».

Όσο για το αν η παρουσιάστρια μπήκε σε καλούπια όταν ξεκίνησε την τηλεόραση, η ίδια δηλώνει πως «είμαι αυτό που είμαι. Δεν άλλαξα αυτό που είμαι επειδή μπήκα στην τηλεόραση. Δεν μπήκα σε καλούπια. Κάθε χρόνο προστίθεται μια ωριμότητα και μια εμπειρία».

Η δημοσιογράφος είπε πως «εγώ δεν τα έχω καλά με το πρωί. Δεν ξυπνάω πρωί». Συνεπώς να υποθέσουμε πως δεν θα έκανε πρωινό..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top