Γ. Αρναούτογλου: «Δε θέλω να με αγαπούν, αλλά να με σέβονται»

«Μου ήρθαν ωραία πράγματα, αλλά δεν ήξερα να τα ζήσω»

Γ. Αρναούτογλου: «Δε θέλω να με αγαπούν, αλλά να με σέβονται»
Για το βιβλίο του, τις κριτικές που πήρε, τη σχέση του με την ψυχολογία και τις χαρές της ζωής του που δεν κατάφερε να ζήσει μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Με έντονα αυτοκρι��ική διάθεση ο Γρηγόρης παραδέχθηκε ότι το βιβλίο του «Μακιγιαρισμένοι φόβοι», δεν είναι κανένα αριστούργημα, αλλά είναι μια κατάθεση ψυχής που ήθελε να την κάνει για τον ίδιο.

«Το βιβλίο θα μπορούσε να μην εκδοθεί καν, γιατί δεν είναι ούτε κανένα αριστούργημα συγγραφικό, ούτε κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει τον τομέα της ψυχολογίας. Αυτό που έγραψα εγώ είναι οι φόβοι που βρέθηκαν να αντιμετωπίσω εγώ κι έχουν αντιμετωπίσει πολλοί άνθρωποι», είπε.

Πάντως παρά τις έντονες κριτικές, ο Γρηγόρης δεν το βάζει κάτω και όπως αποκάλυψε γράφει ήδη το δεύτερο βιβλίο του που αυτή τη φορά είναι μυθιστόρημα.

Ο γνωστός παρουσιαστής παραδέχθηκε επίσης ότι δεν ήξερε πώς να ζήσει τα ωραία πράγματα που ήρθαν στη ζωή του.

«Ήρθαν πράγ��ατα στη ζωή μου ωραία, που δεν τα φανταζόμουν καν και δεν ήξερα να τα ζήσω, να τα χαρώ», είπε, προσθέτοντας ότι στη ζωή του τον βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει όλα αυτά που είχαν γίνει βαρίδι στη ζωή του.

Μάλιστα ο Γρηγόρης αιφνιδιάζει για μια ακόμα φορά, δηλώνοντας ότι δε θέλει άλλη αγάπη.

«Δεν γουστάρω άλλη αγάπη στη ζωή μου. Δε θέλω να μ’ αγαπάει κανείς. Ούτε οι γονείς μου. Θέλω να με σέβεστε, όχι αγάπη. Δεν μ’ ενδιαφέρει η αγάπη», δήλωσε.

Ξεκαθαρίζει πάντως ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει όλους τους φόβους του και δηλώνει ότι βρίσκεται σε μια συνεχή μάχη για να αλλάξει τον εαυτό του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top