Θρασκιά, Μπουλέ, Τσιμτσιλή κονταροχτυπιούνται για το Πρωινό ΑΝΤ1

Ποια θα επικρατήσει τελικά;

Ράνια Θρασκιά, Νάντια Μπουλε, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Παναγιώτης Χατζιδάκης είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για το καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ο τίτλος θα παραμείνει «Πρωινό ΑΝΤ1» και οι υπεύθυνοι του σταθμού επιζητούν δοκιμασμένα πρόσωπα και σίγουρες λύσεις, με outsider να φαντάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ράνια Θρασκιά έχει δοκιμαστεί στο καλοκαιρινό πρωινό του σταθμού, αφού πριν από δύο χρόνια έκανε το Elatte μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη. Το ίδιο και η Νάντια Μπουλέ που είχε αναλάβει το πρωινό πέρσι.

Οι συσκέψεις είναι αλλεπάλληλες, ο προβληματισμός των υπευθύνων μεγάλος και ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Η Ράνια Θρασκιά έχει εμπειρία και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία, αν και δυσκολεύεται κάπως στο gossip, ενώ η Νάντια Μπουλέ έχει μια αδυναμία στο ενημερωτικό κομμάτι, κάτι που προβληματίζει έντονα τα στελέχη του ΑΝΤ1, αφο�� το καλοκαίρι αναμένεται καυτό όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τη θέλει γενικά ο σταθμός και θέλει να τη δοκιμάσει σε κάποιο concept. Το θέμα είναι αν η παρουσιάστρια θα καταφέρει να αδράξει την ευκαιρία και να τα βγάλει πέρα στη δύσκολη πρωινή ζώνη.

Τέλος η παρουσία του Π. Χατζηδάκη στο πρωινό θα εξαρτηθεί από το ποια θα είναι η βασική παρουσιάστρια. Αν είναι η μέλλουσα κουμπάρα του Ράνια Θρασκιά, τότε η παρουσία του θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Όλα θα αποφασιστούν μέσα στις επόμενες μέρες με τις τρεις παρουσιάστριες να βρίσκονται σε θέση αναμονής.