Η απάντηση της «Χρυσής Αυγής» στους δημοσιογράφους που υποδέχθηκαν καθιστοί τον Ν. Μιχαλολιάκο

Τι έγραψε στη νέα της ιστοσελίδα;

Όπως έγραψε και το Star.gr οι δημοσιογράφοι χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, έδωσαν τη δική τους απάντηση στο… «εγέρθητι» της «Χρυσής Αυγής» και υποδέχθηκαν… καθιστοί τον πρόεδρο της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκο.

Η απάντηση της «Χρυσής Αυγής» ήταν άμεση, αφού έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση που επιτίθεται για μία ακόμα φορά στους δημοσιογράφους.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Έξις δευτέρα φύσις

Ή για να γίνουμε πιο κατανοητοί στο αμερικανοθρεμμένο σινάφι "you can't teach an old dog, new tricks". Κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται και διάγει τον κοινωνικό του βίο σύμφωνα με όσα έχει διδαχθεί από το περιβάλλον του και πράττουν οι όμοιοί του.

Οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ έχουν χάσει προ πολλού την αντικειμενικότητά τους και το λειτούργημα έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε ένα επικερδές επάγγελμα.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τα φερέφωνα και τα τσιράκια των νταβατζήδων - εκδοτών τρομοκρατούν, παραπληροφορούν, αποσιωπούν την αλήθεια και λασπολογούν οποιονδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργοδοτών τους.

Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πια τον ρόλο τους, γι΄αυτό και στις τελευταίες εκλογές παρά τον οχετό και την συκοφαντία προς την Χρυσή Αυγή, έδωσε δυνατή φωνή στο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα με 7% και 21 βουλευτές.

Κάποιοι δημοσιογράφοι, φανερά "προσβεβλημένοι" από τον γνωστό πια "Εγέρθητι", κάθισαν στο Προεδρικό Μέγαρο οκλαδόν την στιγμή που εισερχόταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μας είναι ακατόρθωτο να μάθουμε σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κ��θονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας πώς να σηκώνονται όρθιοι.

Η υπερηφάνεια κι η ένδειξη σεβασμού είναι έμφυτα και δεν επιβάλλονται. Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα... χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top