Πως πανηγύρισαν τη νίκη του Ολυμπιακού τα Πρωινά;

Συγκίνηση και ενθουσιασμός για τη νίκη!

Κατενθουσιασμένοι και με φωνές καλημέρισαν οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών τον κόσμο!! Χάρηκαν ιδιαίτερα με τη νίκη του Ολυμπιακού, καθώς είναι και νίκη της Ελλάδας όπως είπαν και οι δυο.

Το «Πρωινό mou» ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει «η νίκη ήρθε με Έλληνες παίχτες που κατάφεραν να κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους».

Στο πλατό ήταν κρεμασμένη μια σημαία του Ολυμπιακού, ενώ την ώρα που μιλούσαν οι παρουσιαστές ο Λιάγκας είπε «δεν θα κάνω πλάκα σήμερα, διότι τούτος εδώ ο ταλαίπωρος ο Ουγγαρέζος, αλλά και άλλοι φίλοι μου στο twitter Παναθηναϊκοί έγραψαν “εντάξει μωρέ”, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο τέλος σκίρτησε η καρδιά της Ελλάδας».

Εκείνη τη στιγμή στο πλατό εισέβαλε ένα τραπεζάκι με ένα κύπελλο επάνω και ο παρουσιαστής είπε «το κύπελλο είναι του πρωταθλητή Ευρώπης και το τραπεζάκι είναι της Ελλάδας του μνημονίου»..

Τέλος, αναφερόμενος στην πολιτική και τις τελευταίες εξελίξεις τόνισε πως «πολύς κόσμος δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό, αλλά επειδή υποφέρουμε όλοι μας με αυτό που γίνεται, εκείνη τη στιγμή σκεφτήκαμε μήπως γίνει θαύμα και σωθούμε και στα οικονομικά»; Ενώ συνέχισε λέγοντας «οι βλάκες φίλαθλοι πλακώνονταν έξω από το γήπεδο, ενώ οι μάγκες φίλαθλοι που ήταν και Παναθηναϊκοί οι περισσότεροι χειροκρότησαν τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό όμως πρέπει να το δουν οι πολιτικοί αρχηγοί ,οι οποίοι επειδή θέλουν να κερδίσουν κάποια “ψηφαλάκια” παραπάνω αφήνουν τη χώρα να πάει χαμένη»..

Και το «Πρωινό ΑΝΤ1» όμως ξεκίνησε με το τραγούδι «We are the champions» και τον ύμνο του Ολυμπιακού. Με το καλημέρα σας εισέβαλε στο παλτό και μια καραμούζα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είχε ακούσει τίποτα για τη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος είπε «πείτε μου θα πιστεύατε πριν από έναν μήνα ότι θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός και ότι δεν θα έχουμε κυβέρνηση»;

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε τα μηνύματα των social media υποστηρίζοντας πως «πρώτη φορά είδαμε στο Twitter Παναθηναϊκούς να λένε συγχαρητήρια στους Ολυμπιακούς» .Ο Παύλος Σταματόπουλος γελώντας είπε «το τελευταίο καλάθι το άκουσα από τους γείτονες μου»!