O ξένος Τύπος υποκλίνεται στον άθλο του Ολυμπιακού!

Με «ύμνους» αποθεώνουν την νίκη του επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δέος προκάλεσε και στον ξένο τύπο η μυθική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι ερυθρόλευκοι ανάγκασαν άπαντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο ψυχής τους, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο με 62-61, και καλάθι του Πρίντεζη, ένα μόλις δευτερόλεπτο πριν το τέλος!

Όπως είναι φυσικό, η νίκη αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη στον ξένο Τύπο.

Η γαλλική «Le Figaro», μιλά για «απίστευτο Ολυμπιακό» και μιλά για την ανατροπή που έκανε ο Πρίντεζης σ��ο τελευταίο δευτερόλεπτο, χαρίζοντας στην ομάδα το στέμμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η «Zurnal» με τη σειρά της αναφέρει πως οι έλληνες με την σπάνια εμφάνιση τους, έκαναν την ανατροπή και πήραν το τρόπαιο.

Αλλά και η ρωσική «Sport-Express» αναφέρεται στην ήττα της ΤΣΣΚΑ, μιλώντας για «μεγάλη ανατροπή» του Ολυμπιακού που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Η ιστοσελίδα του eurobasket με τη σειρά της, μιλά για ένα «μεγάλο παιχνίδι» και αναφέρει πως «η ελληνική ομάδα έκανε στην άκρη τα budget, γύρισε το μάτς και τα νέα ταλέντα του Ίβκοβιτς έκαναν το θαύμα τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Eurosport, που λέει: «ο Ολυμπιακός έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Μεγάλη έκπληξη, οι έλληνες κέρδισαν το μεγάλο φαβορί και πήραν το τρόπαιο».

Η γαλλική «L’ Equipe» από την άλλη, προσθέτει πως ο Ολυμπιακός «πήρε τον δεύτερο τίτλο του από το φαβορί ΤΣΣΚΑ».

Στη συνέχεια, η «Sportske» χαρακτηρίζει το ματς «ανατροπή θαύμα. Απίστευτη εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλο παιχνίδι».

Αλλά και η διοργανώτρια αρχή euroleague, αναφέρει το σκορ του ματς το οποίο χαρακτηρίζει και αυτή, «μεγάλη ανατροπή».

Κάντε κλικ στο video και δείτε πως αντιδρούν οι ξένοι δημοσιογράφοι που δεν μπορούν να το πιστέψουν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top