Σ. Μαλέλης: «Σωστή η πρόταση Κουβέλη»

«Χρειάζεται μια άλλη πολιτική»

Σ. Μαλέλης: «Σωστή η πρόταση Κουβέλη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα» ήταν σήμερα το πρωί ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel, Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κύριος Μαλέλης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική για τη χώρα με την πολιτική που ακολουθούν τα κόμματα, προβλέποντας ότι θα έχουμε παγκόσμιους κλυδωνισμούς από την κρίση στην Ελλάδα και γενικά στον Ευρωπαϊκό Νότο.

Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel δήλωσε ότι όπως δείχνουν τα πράγματα μετά την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί την πρόταση του Φ. Κουβέλη για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, θα πάμε σε εκλογές.

«Ο κύριος Κουβέλης μίλησε κατηγορηματικά. Το ξεκαθάρισε ότι ακόμα και να σχηματιστεί η οικουμενική δε θέλει τίποτα γι’ αυτόν. Άρα δεν παίζει αυτή τη στιγμή τίποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να μπει, κάτι που είχε βάλει ως βασική προϋπόθεση ο κ. Κουβέλης, άρα το θέμα τελείωσε», είπε ο κ. Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης επανέλαβε την άποψή του ότι το Μνημόνιο απέτυχε, τονίζοντας ότι χρειάζεται μια άλλη πολιτική.

«Το Μνημόνιο απέτυχε και πρέπει να το καταλάβουν αυτό και οι πολιτικοί και ο κόσμος. Υπάρχει κι άλλος δρόμος και αποδείχθηκε. Και δεν είναι βεβαίως ο δρόμος του Εκουαδόρ που επικαλούνται διάφοροι ανόητοι, ούτε ο δρόμος της Αργεντινής. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται μια επαναδιαπραγμάτευση με την Ευρώπη, χρειάζεται να πάρουμε μια περίοδο χάριτος, χρειάζεται να καταλάβουν ότι αν χάσουν μια μεγάλη αγορά του Νότου θα χάσουν και οι ίδιοι και βεβαίως χρειάζεται ανάπτυξη πραγματική, να πείσεις τον επιχειρηματία, δημιουργώντας το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον να κάνει επενδύσεις», τόνισε.

Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Α. Τσίπρα, τονίζοντας:

«Σήμερα ο Α. Τσίπρας είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μη βγει η χώρα από το ευρώ. Ο άνθρωπος έχει κάνει τεράστιες μετακινήσεις προς τη Σοσιαλδημοκρατία. Δεν είναι πια το ΣΥΡΙΖΑ το ριζοσπαστικό, αριστερό κόμμα, είναι σαφέστατα σοσιαλδημοκρατικό».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την πολιτική του ΠΑΣΟΚ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει πολλές κωλοτούμπες τον τελευταίο καιρό και καλά κάνει. Ακολουθεί την πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Πάει να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Δεν είναι κακό. Χρειάζεται μια τέτοια δύναμη, αλλά να μη φοβόμαστε τα λόγια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top