Φωτογραφίες-ΣΟΚ: ο δημοσιογράφος μετά τον ξυλοδαρμό

Δείτε πώς είναι το πρόσωπό του από τα χτυπήματα

Φωτογραφίες-ΣΟΚ: ο δημοσιογράφος μετά τον ξυλοδαρμό

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες από την βάρβαρη επίθεση στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα στα Εξάρχεια, και επέζησε από θαύμα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, βγήκε και μίλησε για το θρίλερ που έζησε, ενώ δεν δίστασε να δείξει και τις φωτογραφίες-σοκ από το πώς έγινε το πρόσωπο του μετά τον ξυλοδαρμό:

«Πήρα την απόφαση να στείλω αυτές τις φωτογραφίες. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του σε τέτοια χάλια στην τηλεόραση. Από την άλλη όμως, αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ, δεν ήταν μια επίθεση ληστρικού περιεχομένου. Ήταν μια επίθεση εναντίον του Τύπου», εξήγησε στην συμπαρουσι��στρια του Εύα Αντωνοπούλου, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει το πόσο σοκαρισμένη ήταν.

Και συνέχισε, εξηγώντας πως «είναι σαφές ότι ήξεραν πως χτυπούν έναν άνθρωπου που ήξεραν ότι υπηρετεί το δημοσιογραφικό επάγγελμα, το οποίο κάποτε ίσως ήταν λειτούργημα. Αυτές δεν είναι πρακτικές. Πρέπει να το καταδικάσουμε αυτό».

Τέλος καλό όλα καλά όμως, μιας και πλέον είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του:

«Νιώθω λίγο ζαλισμένος, έχω χάσει την ταχύτητα μου, παίρνω και αντιβίωση ώστε να θρέψει το πάνω χείλος μου και να μην πρηστώ πάρα πολύ. Κάνω το σταυρό μου που δεν μου προξένησαν τίποτα ανεπανόρθωτο. Θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να με έχουν σκοτώσει!»

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε ο ίδιος...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top