Ευγενία Μανωλίδου: «Του αξίζει άλλο ένα παιδάκι του Άδωνι»

Θα έκανε εκπομπή με τον Άδωνι;

Ευγενία Μανωλίδου: «Του αξίζει άλλο ένα παιδάκι του Άδωνι»

Σε συνέντευξη που έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε πως θα ήθελε τέταρτο παιδί, ενώ μίλησε και για το αν φαντάζεται εκείνη σε εκπομπή με τον σύζυγο της.

«Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω εκπομπή μαζί με τον Άδωνι. Δεν μπορώ να το φανταστώ» είπε η κριτής του show.

Θα αποκτήσει κι άλλο παιδί με τον Άδωνι η Ευγενία; Η ίδια υποστηρίζει πως «του αξίζει άλλο ένα παιδάκι του Άδωνι. Μάλλον από του χρόνου όμως, όχι ακόμα».

Η Ευγενία μίλησε για τον χορό της στο show και την φετινή της παρουσία υποστηρίζοντας πως «και στο προηγούμενο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” είχα σηκωθεί και είχα χορέψει. Νομίζω πως τότε ήταν πληθωρικός ο Ηλίας Ψινάκης και δεν φαινόταν τόσο πολύ η δική μου συμμετοχή. Τώρα ενδεχομένως να φαίνεται λίγο περισσότερο. Όχι πως κάνω κάτι παραπάνω».

Και συνέχισε λέγοντας «και εσείς οι δημοσιογράφοι τότε δεν εστιάζατε τόσο πολύ σε εμένα γιατί δεν με ξέρατε καλά. Τώρα που έχουμε γνωριστεί λίγο καλύτερα είσαστε και εσείς λίγο πιο απελευθερωμένοι μαζί μου».

Η κριτής του show ταλέντων μίλησε και για την επιτυχία του συζύγου της τονίζοντας πως «ο Άδωνις πάντα δουλεύει πολύ και λείπει από το σπίτι. Η συναισθηματική μας κατάσταση δεν επηρεάζεται από το αν έχουμε περίοδο προεκλογική ή μετεκλογική. Μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Το ότι εξελέγη με τόσες χιλιάδες ψήφους είναι μια ηθική επιβράβευση. Από την άλλη όμως, δεν χαιρόμαστε με την παρούσα κατάσταση, δεν πανηγυρίσαμε, είμαστε πολύ μουδιασμένοι ακόμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top