Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να κάνω ένα παιδί. Έχω μια τρέλα με τα μωρά»

«Δεν έγινα ξαφνικά η κυρία του κυρίου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να κάνω ένα παιδί. Έχω μια τρέλα με τα μωρά»

​Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μίλησε για το κλείσιμο του Alter, τις δουλειές με τις οποίες ασχολείται αυτό το διάστημα, το παιδί που θέλει να αποκτήσει και το επίθετο της!

«Όποιος λέει ότι αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του αυτή την δύσκολη εποχή λέει ψέματα, πόσο μάλλον όταν έχεις ζήσει ένα ναυάγιο στην καθημερινότητα σου. Το κακό σε εμάς που δουλεύαμε στο Alter είναι πως όσοι ήμασταν μέσα ελπίζαμε και πιστεύαμε ότι θα σωθεί! Εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή πιστεύαμε ότι θα γίνει το μεγάλο θαύμα. Μακάρι να βρεθεί άκρη και με τα δεδουλευμένα. Φτάσαμε πολλές φορές στην πηγή, αλλά μείναμε με την ελπίδα», δήλωσε η Σταματίνα.

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τα χρήματα που βγάζει αυτό το διάστημα λέγοντας πως «Δε βγάζω τα τρελά λεφτά και ευτυχώς δεν έχω δάνειο και γυναίκα στο σπίτι που πρέπει να πληρώνω. Βγάζω τα προς το ζην μου και τις βενζίνες μου. Δεν έγινα ξαφνικά η κυρία του κυρίου, αν δεν ήταν ο Θέμης θα ζητούσα βοήθεια από τη μητέρα μου. Ο άντρας μου δεν είναι εφοπλιστής ,είναι ένας μαχόμενος δικηγόρος. Είχα μάθει να ζω με τα δικά μου χρήματα και νιώθω έναν εγωισμό τώρα. Από πολλούς παρεξηγήθηκε, καθώς έλεγαν τι ανάγκη έχει η Σταματίνα ;έχει τον Σοφό από πίσω. Δεν είναι έτσι. Εγώ από τα 18 μου είχα μάθει να κάνω τον προγραμματισμό μου».

Τι κάνει αυτό το διάστημα η Σταματίνα; Η ίδια είπε πως «γράφω σε blog το οποίο είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Είναι άγχος και ευθύνη γιατί ο κόσμος του ίντερνετ είναι απαιτητικός. Ο συνδυασμός του blog με το ραδιόφωνο ήταν καλή αφορμή για να νιώσω ότι κάνω πράγματα».

«Η Σταματίνα μίλησε και για την εγκυμοσύνη υποστηρίζοντας πως «θέλω να κάνω παιδί, αλλά δεν αγχώνομαι. Το παιδί το θέλω πολύ. Έχω μια τρέλα με τα μωρά. Δεν θέλω όμως να αγχωθώ. Άλλωστε με τον Θέμη δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί για να πεις ότι έχει τελματώσει η σχέση μας.To 90% της ευτυχίας μου αυτή τη στιγμή είναι λόγω του συζύγου μου. Τον αγαπώ».

Γιατί δεν έχει αλλάξει το επίθετο της σε κυρία Σοφού; «είναι μεγάλη η διαδικασία για να αλλάξω το επίθετο μου, δεν πηγαίνεις απλά σε ένα αστυνομικό τμήμα. . Αν ήταν απλό θα το έκανα. Όταν ταξιδεύουμε μου αρέσει και είμαι περήφανη που ακούω ο κύριος και η κυρία Σοφού», τόνισε η παρουσιάστρια!

Τέλος η Σταματίνα υποστήριξε πως «παρόλο που είμαι καλά και κάνω τον σταυρό μου θα σου πω ότι μου λείπει η τηλεόραση και θέλω να ξανακάνω αλλά δεν τρελαίνομαι. Θα ήθελα να είμαι σε ένα ωραίο περιβάλλον ,είτε να ηγούμαι είτε στη δική σας την παρέα καλή ώρα. Θεωρώ πως όταν είσαι σε μια παρέα και τα βρίσκεις με τους άλλους δεν υπάρχει πρόβλημα αν είσαι το δεύτερο όνομα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top